Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ricky81

Ona mnie nie kocha, nie lubi i nie szanuje...

Polecane posty

Ale my i tak nic nie wskóramy, nie przemówimy mu...On sam musi postarać się być prawdziwym facetem, wcześniej już pisałam by nie gotował czy nie zawoził jej do pracy itp. My tylko wyrażamy swoje zdania, ale to od niego zależy jak miedzy nimi dalej się ułoży;)

Gość tux
poprzedniczki maja racje! mam wspanialego faceta, wieloma rzeczami mnie rozpieszcza, pomaga, robi cos za mnie, jestm rozpieszczona jedynaczka ;) ale sa pewne granice. nigdy bym nie chciala aby stal sie on moim \'sluga\', bo przestalabym go szanowac. trzeba czasami pokazac co sie mysli, pokazac, ze nie jest sie chlopcem na posylki! masz wtope ze nie zareagowales jak to wszystko sie zaczelo bo teraz bedzie trudniej! moim zdaniem jestes dla niej za dobry. daj sie jej troche pozdobywac! nie mowie, ze masz na wszystko odpowiadac \'nie\' - ale mozesz uzyc jakiegos zartobliwego szantazyku, ze zrobisz cos jak ona cos zrobi i sie z nia troche podroczyc, zeby nei bylo mowisz-masz! tak nie mozna, tak to mozna dzieci wychowywac! jestes jej partnerem zyciowym, nie mozesz jej karmic, nosic na rekach, zmieniac programow w tv, nalewac wody do wanny, przewracac stron w ksiazce. ja bym sie rozleniwila bardziej niz rozleniwiona jestem! nie mozesz tak potulnie tego znosic, bo Tobie jest zle, ona ciagle chodzi wkurzona (przestan sie jej pytac o wszystko, przeciez wiele decyzji mozesz podjac sam, jestes doroslym czlowiekiem!:)). przypomnij sobie jak ylo kiedys, postaraj sie postepowac tak jak wtedy. a jak zaczyna Ciebie ponizac - ostro reaguj! niech wie co jej wolno, a czego nie! jak wszystko bedziesz robil, to tobie bedzie zle, ona bedzie wkurzona a zwiazek sie rozpadnie. walcz, ale z rozsadkiem! porozmawiajcie otwarcie czego wam brakuje w lozku, ale nie zmuszaj jej do robienia loda! zycze sukcesu! naprawde, bardzo dobrze Tobie zycze bo widac, ze dobry facet jestes! musisz tylko zaostrzyc troche swoj charakterek i zachowywac sie bardziej po mesku - naucz sie miec swoje zdanie, nie pytaj sie jej o wszystko, przeciez jest tyle rzeczy w kwestii ktorych mozesz sam podjac decyzje!:) powodzenia!!!

Blasphemer chociażby po to, że życie ma się tylko jedno i trzeba je przeżyć jak najlepiej;) Samotnik:P

Gość PSYCHOLOZKA BOZKA
wlasciwie to nawet jesli on zmienilby swoje zachowanie w co bardzo watpie to ten zwiazek ma marne szanse przetrwania. zerwij z nia zanim ona to zrobi, zalatwcie sprawe mieszkania. tyle osob sie rozwodzi i i tez musza podzielic sie i to nie tylko mieszkaniem, wiec nie wy pierwsi i nie ostatni. a nowy zwiazek zacznij zupelnie inaczej, nie dawaj sie od poczatku!

Gość Blasphemer
A czy ktoś powiedział że jestem samotnikiem :P wręcz przeciwnie :P ja bardzo towarzyska bestyja jestem :P

Blasphemer a to ciekawe???:P A ja chciałabym mieć takiego męża jakim jest Rocky, choć znając siebie to za wiele by mi nie usługiwał :)

Gość Blasphemer
Ania LOL już sobie wyobrażam jakbyś miała takiego faceta twoja stopka wskazuje że takie ciepłe kluchy nie są w twoim typie :P

Gość gienia benia
Rocky81 powodzenia

Blasphemer właśnie, że są jak najbardziej:P a moja stopka to taka jestem słodka i czasami cięta:P

Gość Blasphemer
Ania to przepraszam :P to może spiknij się z Rickym :P

Nie rozumiem po co sie zalisz, skorowszytsko widzisz - czemu jej nie rzucisz ???? Nie zal mi ciebie, bo sam na to pozwalasz :o jestes ciapa a nie facet!

Gość Blasphemer
Ania czemu no przecież tacy faceci cię interesują :P:P

Ludzie zrozumcie. To nie jest tak ze ja jej usluguje!!! Robie to na co mam ochote. Np ostatni miala goraczke przez 5 dni. Wstawalem dawalem leki, zeby przeszlo, zeby sie lepiej poczula. Sama mnie prosila o to w nocy. Zadzwonilem do pracy ze nie przyjdzie obiecala za to nagrode(juz nie mowie o oralu, bo ona twierdzi ze lubi a jednak tego nie zrobila w zamian) . Ja sie nie bede narzucal... Przeczytajcie lepiej jej wypowiedz z gazety - its ismply she just dznt love me...

Ale już mam:P Blasphemer ciekawe jakie ty lubisz kobiety/mężczyzn:P

Gość Blasphemer
mężczyzn nie lubię :P:P:P jakoś nie są w moim typie:P:P:P Kobiety jakie lubię hmmm ostre i niezależne takie są najlepsze przynajmniej nie można się przy nich nudzić :D

No to skoro wiesz ze cie nie kocha, /co jest oczywiste/ to NAD czym sie zastanawiasz?? Treaz doczytalam o syt mieszkaniowej -najwyzej zyjcie sobe tam razem /o ile macie 2 pokoje/ a ty zacznij sie spotykac z kims innym ... Daj spokoj - zyj swoim zyciem

Blasphemer ostre ale w łóżku co???:P Rocky to juz zależy od ciebie, a może kilkanaście dni przerwy sobie zróbcie może przez jakiś czas bądźcie osobno??? sama nie wiem??

Ania nie tylko nie lubię kobiet które nie maja własnego zdania a jak mają to nie potrafią go bronić

Gość vvv23
przeczytałam co pisze laska na gazecie, swoją drogą już ktoś tam dał cynk, że tu działasz :P ale mi to śmierdzi grubą prowokacją, a jeżeli to prawda i serio to twoja laska, ta na forum gazety, to jesteście dziwni w hooj i tyle nie jarze takiej wiary jak wy, ktoś was zmusza do siebie... bez komentarza

Gość Marcin2410
Mam to samo tylko ja juz mam dziecko ciezko jest tez wszystko musze robic czuje sie sam jak palec przyjacuł juz nie mam z rodzina tak sobie jestem spakowany w torby ona juz o tym wie i nic dla niej licza sie tylko rodzice siostra i nasz syn ktorego tez bardzo kocham, zapytałem a gzdzie ja jestem k*** gdzie ja jestem i nic , dotknac ja to zaraz ja boli głowa albo nie dotykaj i mowic tłumaczyc cały czas jest to samo nie potrafie odejsc bo ich strasznie kocham rozrywa mnie od srodka nie wiem co to będzie boli jak za przeproszeniem k**** juz nie wytrzymuje jestem załamany nastepny kopniak od rzycia cholernie boli

Gość matka z ojcem
matka z ojcem

Gość Po pierwsze...
Po pierwsze udawaj , że wszystko jest OK. Po drugie jako 'cienki bolek' ( sorki za to kolego) posadź Swoje d*psko przed TV na kanapie każdego dnia po pracy. Nie odpowiadaj na pytania, jakiekolwiek by były. Jeśli już, to jesteś zmęczony po pracy i poproś o chwile spokoju. Jeśli stanie pomiedzy Toba i TV poproś aby się odsuneła. Po TV weź prysznic, idz spać i następnego dnia zrób to samo. Nie przestawaj, tydzień, miesiac. Do znudzenia. Generalnie jesteś zmęczony i musisz odpoczaç. Będzie ciężko, uwierz mi... Po pewnym czasie Twoja "Królowa" zacznie się zastanawiać."WTFK" "CO JEST K***A?"Chodzi o to, że jak ludziom jest za dobrze to zaczynaja grymasić i wydaje im sie że moga mieć znacznie lepiej w życiu. I tu nie chodz tylko o was. Mam nadzieje, że to rozumiesz? Oczywiście w Twoim przypadku moze być inaczej bo nie ma jakiegoś konkretnego schematu. Każdy zwiazek jest inny. Lub jednemu z was brakuje ' jaj'?! Ignoruj kolego! Odpłacaj tym samym!

Gość adam33444
Najlepsza rada rzuć ją. A jeśli Ci na niej strasznie zależy możesz zamowic urok miłosny. Ja tak uczynilem swego czasu i nie mogłem się odgonić od laski:)

Gość gość
Adam gdzie zamawiałeś?????

Gość adam33444
na tej stronie - http://magicznerytualy.pl Ale uwazaj, przez jakis czas od odprawienia druga osoba nie bedzie widzieć poza Tobą świata.

Gość gość
twoja laska zachowuje sie jak typowy facet. boli, co? juz wiesz przynajmniej co laski czuja.

Gość gość
przeżyłem z kobietą 11 lat z tego 3 w małżeństwie Az w koncu spakowała się i odeszła... o pozostawionych facetach nikt nie mówi.........ja nie poddałem się. I ją odzyskałem. Zrobiłem to dzięki rytuałowi miłosnemu ze strony którą znalazłem w Internecie http://urokmilosny24.pl