Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsfsdfsdfsdf

szczersc, przeszlosc...

Polecane posty

Gość sdfsfsdfsdfsdf

jestem z pewna osoba, ona swoim zachowaniem, osoba pokazuje mi tak bardzo ze mnie kocha... jednak troszke boli mnie gdy opowiada o swojej przeszlosci... dzis rozmawialismy o seksie (bo chce by czula sie przy mnie dobrze i poruszamy wszystko...) ona ma 24 lata w wieku 20 bedac w zwiazku zamienila sie z kumpela na noc partnerami... ze swoim bylym probowala wszystkiego (anal, koniec w ustach itd.) chciala by sprobowac uklad 2m+1k czy ja przesadzam myslac o tym czy naprawde troszke przesada to wszystko?? no niby nie moge jej nic powiedziec bo samemu tez glupie rzeczy sie robilo, ale bardzo mi zalezy i troszeczke boli ze tyle tego bylo... ogolnie kochana dziewczyna, jest mi z nia cudownie... ale te rzeczy mnie czasem smuca... jak to jest? przesadzam?

Gość mnbvcfd
można próbować i fantazjować ale zamiana partnerów to już przegięcie za jakiś czas będąc z tobą może znów się z jakąś zamienić nie ufaj

Gość 5657fhgfj
ja jej powiedzialem ze nie moglbym patrzec na nia jak dotyka ja jakis inny frajer.. no cenie jej szczerosc i to ze mowi takie rzeczy... wiem ze jej na mnei zalezy... ale troszke smutki przez to mam...:( no jestem ciekawy jak sie to rozwinie... mam nadzieje, ze ja jej wystarcze... choc dzis niby mowila ze jjeden facet dla niej to wystarczajace... ze nie mogla by patrzec jak pieszcze jakas laske... ale pewnie to powiedziala dlatego ze widziala moja mine...

Gość mnbvcfd
będziesz sie stale przy niej zadręczał to chyba nie jest odpowiednia kandydatka na stałą partnerkę obserwuj ją i słuchaj uważnie

Gość 6545454556
slucham uwaznie... chce by byla szczera, bo co z tego jak o wszystko bede sie przypieprzal... ogolnie jest kochana tylko ta bogata przeszlosc.... kurde, z ta wymiana par bylo niby tak ze byla z gosciem 2 miesiace nie kochala go i dlatego sie wymienila z kumpela ktora jej to zaproponowala.... oni im zrobili minetyy i na tym byl koniec... ale kurde sam fakt.... i to ze chciala by sprobowac z dwoma facetami... no wiadomo kazdy ma jakies marzenia ja przeciez gdybym mial z dwoma laskami to czemu nie... ale bedac sam a napewno nie wtedy gdyby ona byla ze mna i jeszcze miala w tym uczestniczyc..

Gość mnbvcfd
no wiadomo ze każdy ma jakieś fantazje tym się nie musisz przejmować ale ta wymiana... i jeszcze piszesz że to były minetki taka forma seksu jest bardzo intymna i tak bez uczucia? na to można sobie pozwolić kiedy dwoje zakochanych ludzi daje upust swojej miłości i namiętności trochę tego nie rozumiem widać że tobie na niej już zależy i to bardzo - powiedz jej co cię boli i czego się obawiasz, może szczera rozmowa trochę cię uspokoi

Gość 6845646
wiesz... szczera rozmowa jest, ale gdy o takie rzeczy sie przyczepie to ona moze nie bedzie wszystkiego mowila itd. coz.. ja chyba przesadzam...troche jestem za czuly, za bardzo wszystko odbieram.... kazdy wariowal w zyciu wiec tym bardziej jest jak jest... a z minetkami.. hm.. przesada... bo mimo ze jestem facetem to nie do pomyslenia sytuacja... kurde.. tylko widzisz jest mi z nia tak dobrze.... i ona chyba tez jest szczesliwa.. bo widze jak sie zachowuje itd... dziwnie ze po 10 dniach znajomosci sie kochalismy, po 15 byl lod, ale fakt ze kazdy ma swoje potrzeby, to juz nie jest tak jak kiedys ze mialo sie 17 lat i chodzilo sie za reke czekajac na pierwszy raz... teraz sa inne zasady, masz potrzebe to robisz.... ale hm.. mnie to troszeczke boli... wogole ja nie jestem przyzwyczajony do tak szerokiej szczerosci.. ale lepiej prawdziwa niz klamstwo... coz.. chyba musze zyc chwila...

Gość mnbvcfd
nie możesz jej przekreślać ale bądź ostrożny i zachowaj kawałek siebie, nie otwieraj się tak na początku bo później możesz bardzo cierpieć - ale mam nadzieje że tak nie będzie - oby... życzę ci szczęścia

Gość 322333
dziekuje....! wiesz dlaczego tak mi zalezy.... bo nie spotkalem nigdy i wiem ze bym nei spotkal tak cudownej osoby, ktora jest taka jak ja... a ja naprawde jestem dziwny i myslalem ze nokogo takiego juz nie ma... a i tak walcze ze swoimi myslami i jest mi czasami zajebiscie ciezko...:( przedemna byl gosc z ktorym sie spotykala jednak on wyjechal robic zagranice, a ona powedziala ze tutaj zostaje bo ona nigdzie nie pojedzie... wiec sie rozstali... on oczywiscie wraca na stale niedlugo:( wiesz jej wielkim plusem jest to ze jest szczera (jestem smutny ale ta szczeroscia naprawde pokazuje mi jaka jest) mowi mi ze ten gosc co chwile pisze do niej ze wraca itd... twierdzi ze ja to nie interesuje (i tak rzeczywiscie bylo w smsach do niego) ale kurde ja juz si eboje, martwie it. ze on ja odwiedzi, bedzie jej caly czas glowe zawracal az ona ...:(

Gość mnbvcfd
nie uważasz że za dużo tych ale nie myśl tyle o tym i faktycznie żyj chwilą, czas pokaże czy macie szansę ale jak będziesz już teraz sie tak zadręczał to możesz sam wszystko zepsuć z tego co piszesz to świeży związek i jeszcze jej nie znasz musisz trochę przystopować z emocjami

Gość przynudzanie
a ja powiem tak, jeśli parterzy maja podobne upodobania w sexsie to nie rażą takie zachowania "nietypowe" ale jeśli te upodobania się różnią to bedziesz sie meczył:(.... a ze swoim partnerem robimy rózne rzeczy w łóżku , co dla niektórych mogłoby być zboczone dziwne czy jakie tam jeszcze..... ale my sobie odpowiadamy w tym temacie i razem sie nakręcamy... to ty sam musisz stwierdzić czy Ci pasuje jej zachowanie czy w przeszłości czy w przyszłości...i nie mów że przesadzasz ...każdy ma wlasne wartości i własne ramy w tym co robi co lubi robic....sam oceniasz sam wybierasz... i nie przejmuj sie co mówia inni...to Ty czujesz...