Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orikori

DEPILACJA BRAZYLIJSKA -seks bez kompleksów- co myslicie faceci ????????????????

Polecane posty

Gość orikori

Co mezczyzni mysla o depilacji brazylijskiej , czyli całkiem wydepilowanej cipce tylko z małym paseczkiem? Dziewczyny mam kopleksy z powodu mojego owłosienia, chociez uzywam maszynki i kremu , ale skóra jest podrazniona i zaczerwieniona, wszystkich włosów miedzy posladkami nieda sie usunąc dokładnie co utrudnia mi odpręzenie sie w czasie seksu przy dziennym świetle:) staram sie jak moge ....byc moze facet wcale w takich sytuacjach nie patrzy na te krostki po depilacji ????no jak to jest ???? Dziewczyny czy samopoczucie po depilacji brazylijskiej w czasie seksu jest inne ??? Kobietki i faceci , piszcie co preferujecie!!!!!!!!!!!!

Gość kakaduuuu
ja tam gole całą:P i nie ma krostek itp :P

Gość banks
Nie podoba mnie się to, gdy kobieta wygląda jak z przedszkola , natura obdarowała kobietę zarostem 'tam' aby chronić kobietę przed wszelkimi grzybicami lub innymi chorobami , poza tym taki boberek jest przyjemny w dotyku :)

Gość kakaduuuu
ja nie mam grzybicy a gole od wielu lat moj kochany lubi gladka jak mnie tam jęzorkiem łaskocze :P

Gość orikori
domezczyzny,który preferuje futerko. Nie przeszkadzaja Ci te włoski podczas oralnego seksu ??

Gość
Mnie się tam goła cipka zajebiście podoba :P Paseczek? A po co? Punk już się przeżył :P