Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orikori

DEPILACJA BRAZYLIJSKA -seks bez kompleksów- co myslicie faceci ????????????????

Polecane posty

Gość orikori

Co mezczyzni mysla o depilacji brazylijskiej , czyli całkiem wydepilowanej cipce tylko z małym paseczkiem? Dziewczyny mam kopleksy z powodu mojego owłosienia, chociez uzywam maszynki i kremu , ale skóra jest podrazniona i zaczerwieniona, wszystkich włosów miedzy posladkami nieda sie usunąc dokładnie co utrudnia mi odpręzenie sie w czasie seksu przy dziennym świetle staram sie jak moge ....byc moze facet wcale w takich sytuacjach nie patrzy na te krostki po depilacji ????no jak to jest ???? Dziewczyny czy samopoczucie po depilacji brazylijskiej w czasie seksu jest inne ??? Kobietki i faceci , piszcie co preferujecie!!!!!!!!!!!!

najlepsza jest depilacja laserowa, usuwa dokladnie wszystko i jesli nie na stale to na dlugo, aczkowiek jest kosztowna. polecam

Gość trespasser
im mniej tym lepiej :)

Gość tgga
brazylijska ja mam spore owłosienie pomaga mi kremik, depilator elektryczny i masa cukrowa nie ma prawie podrażnień

Gość po pierwsze
i ostanie. depilacja brazylijska (brazilian wax) nie zostwia zadnych paseczkow. wloski sa waxowane co do jednego, nawet te pomiedzy posladkami.

naprawde masz kompleksy dotyczace wlosow lonowych? :D:D:D o rany, tego jeszcze nie slyszalam, nawet na kafe nie widzialam jeszcze takich cudow :classic_cool: pietno dzisiejszych porypanych czasow ja mysle :D

Gość orikori
a ja słyszałam od kosmetyczki, ze brazylijska to jest z paseczkiem a hollywoodzka bez niczego :)

Gość orikori
mam kompleksy bo odziedziczyłam naprawde bujne owłosienie poza tym gole odkad pamietam wiec granica gdzie rosna włoski przesuwa sie coraz dalej juz nawet na wewn.strone ud , wiec mam z tym naprawde problem .Zawsze chce wygladac dla mojego partnera estetycznie i seksi, wydaje mi sie ze takie włoski nie są fajne ,szczególnie jak wystaja z seksi koronkowych stringów, chyba ,ze jestes sszczesciarą i masz ich niewiele, takie rzadkie i tylko na wzgórku są seksi, przyznaje ale czarne bujne owłosienie jest beee , chyb przyznacie mi racje ???????

Gość soniak
nie mogłabym uprawiac seksu niewydepilowana ,np zwlosami na nogach,moze dlatego ze masz twarde , ciemne włosy, ciekawe czy facet woli ogladac swoja laseczkezawsze idealniewydepilowana czy seks w kazdej chwili nawet kosztem niewydepilowanej cipki, czy taki widok wam nie przeszkadza , jesli kochacie swoja kobietke ??

Gość do orikori
hmmmm w takim wypadku co kraj to obyczaj :/

Gość soniak
a Ty co preferujesz ?

ja tam jade z woskiem jak leci:-) ewentualnie w gre wchodzi depilator... Jestem juz prawie zdecydowana na laser, musze jeszcze wybrac miejsce. Dziewczyny naprawde odradzam maszynki i golenie, przeciez nie chcecie miec zarostu jak facet na brodzie...

Gość Zajety nick
Znajac zycie to bardziej przeszkadza samym kobietom niz facetom ;)