Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekotorba

co robc, jak dzialac? zeby w sklepach nie bylo foiliowych reklamowek?

Polecane posty

Gość sslslslslsls
Prąd oszczędzam, bo za niego płacę, wodę mam w nosie, bo nie płacę. Za plastikowe torby powinno też się placić - część osób by to skutecznie zniechęciło, a reszta miałaby wybór.

Gość ekotorba
to miej inne problemy.pozdrawiam

Gość do ekotorba
problem polega na tym,ze zeby wytworzyc papier zuzywa sie hektolitry wody...i kolo sie zamyka

Gość 3 kg śrub
a 3 kilo waty??

Gość sslslslslsls
".a potem przyjezdzala smieciarka i wszystko razem wrzucala " A wiesz, niemądre dziewczę, że ta śmieciarka ma przegrody na różne typy śmieci??????? nIe ma to jak kolportować głupoty.

Gość uppppppppppppps
3 kg srub zadna torba nie wytrzyma bo sie zaraz poszarpie;)

Gość ekotorba
no to nosmy szmaciane torby, albo uzywajmy duzo mniej plastykowych, czy starajmy sie ich uzywac wielokrotnie, bo chyba mozna? sa te ludzie, ktorzy wezma folie, bo ciezko w reku niesc chleb:O, albo krem:O to wezma caaaaaaaaaaala wielka torbe

Gość nie wiem czemu nazywasz mnie
niemądre dziewczę,???????????????? Kim ty jestes????? Znasz mnie wogole????? wiem co pisze.

Gość sslslslslsls
A ty tam, aktywistka, chodzisz na zakupy i targasz do domu co tydzień wielkie zakupy? Fajnie agitować dla idei, jak mamusia podtyka pod nos obiadek.

Gość sslslslslsls
No jesteś durna niunia i tyle.

wiesz sslslslslsls...... tak atakujesz wszystkich...jakbys ich znala osobiscie. skad wiesz komu mamusia obiadek podstawia ,a moze ty wrozka jestes ..Jasnowidz...Powiedz cos o mnie????

Gość sslslslslsls
I weź agitatorka, na celownik jakiś lepszy cel, wiesz dzieci chore na raka, bezdomnych, maltretowane zwierzęta, a nie głupie reklamówki.

Gość ekotorba
ee, no chodze na zakupy:O i zdaje sobie sprawe, ze jest to klopotliwe nie uzywac fioliakow:O, ale jak jade na wielkie zkaupy do marketu, to juz nawet biore swoje wielkie reklamowki plastykowe i w nie pakuje i nie biore kolejnych jednorazowek. a z ym chlebem czy kremem, co pisalam wyzej, t mialam na mysli, ze jak ktos nie ma nic innego do noszenia, tylko ten krem np, to i tak wezmie foliak:O no i po co?:O:O:O

taaa...? ja????? a moze ja facetem jestem w wieku 36 lat ? co??

Gość sslslslslsls
A ty co sie tak żołądkujesz, pierwszy raz jesteś na forum internetowym?????

Gość do ekotorba
ja osobiscie z chlopakiem uzywam skrzynki...plastikowej,ale on jej juz uzywa 11 lat...czy tam 12...i skrzynka ma sie dobrze,wytrzyma kolejne 15 lekko.no,ale to tylko jak ma sie auto...choc tu w hlandii ludzie czesto uzywaja kartonow.reklamowki sa tylko w jednym sklepie,a tak w takim metalowym koszu wrzucane sa kartony po towarach.potem holender wrzuca karton na rower i jedzie gotowac:)

Gość sslslslslsls
Możesz być 50 letnim facetem a i tak mieć mentalność idiotki.

Bo nienawidze takich niun co to wszystkie rozumy pozjadaly.

Gość ekotorba
a skad wiesz jaki mam stosunek do chorych, biendych, glodnych dzieci?skad wiesz, czy im nie pomagam? i z reszta ty nie bedziesz mi wytyczala co mam robic?:O skoro dla ciebie kologia jest badziewiem, to ty sie zajmij swoim problemami i nie wchodzmy sobie w droge:) mysle, ze ekologia jest wazna, a nie wymaga od nas az tak wiele jak sie innym wydaje. tylko sie nikomu nie chce tylka ruszyc, by cos zmienic.

Gość sslslslslsls
Kobieto, plastik i folia są wszędzie, otaczają nas miliony plastikowych opakowań. Torby to promil problemu. Może przestań kupować w takim razie cokolwiek w plastikowych opakowaniach.

czemu uwazasz ze mam mentalnosc idiotki?? Wlasciwie jakim prawem mnie obrazasz??? dziecko.

Gość weź się ekotorba zamieszkaj
w jaskinii i używaj ekologicznych futer i surowego mięsa, boś dziewczyno zbzikowała

Gość ekotorba
ktos tu ma po prostu jakies problemy i tyle, czepiaja sie kazdych form zmiany zycia na lepsze, bo smai nie czuja potrzeby udoskonalania sie i to, ze ktos inny walczy z przyzwyczajeniami, z zasmiecaniem jest dla nich glupota, no bo po co?

Gość wiesz sslslslslsls
musisz byc bardzo mloda i bezmyslma osoba skoro twoja wyobraznia tak nisko siega............

Gość ekotorba
okej,skorzystam z twoich rad. juz sie wyprowadzam

Gość ekotorba
no tak, bo najwygodniej nic ne robic🖐️

Gość wiesz sslslslslsls
ty masz problem . wlazlas na to forum nie wiem po co, obrazasz ludzi ktorzy maja racje i nic nie wnosisz madrego.

Gość ekotorba
ja tez nie jestem idealna, ale chce to zmienic, i zaczac walke z zasmiecaniem globu:O dobra, ide po chleb, wezme swoja torbe na te zkaupy🖐️

Gość weź się ekotorba zamieszkaj
jesteś ekotorbo, takim maleńkim trybikiem w tej całej maszynie, że nawet piardnięcia nie jesteś warta, a tobie chce sie picować o globie..........