Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdss

dlaczego to facet wymyslił podpaski,kosmetyki,a te durne baby nic

Polecane posty

Gość ejejejejejejeejejeje
a dlaczego to kobieta zajela sie teraz euro 2012 bo faceci nie umieli sobie poradzic i za ich rządów grozilo nam tylko tego euro zabranie?

Gość Anabella5647
Kobieta odkryła kod DNA,niestety pochwaliła się durnym kolegom,zabrali jej pomysł i podpisali swoimi nazwiskami. Można ją jedynie zbesztać za łatwowierność i wiarę w kolegów:-)

Gość Eliza6754
Facet ma mózg szympansa,nawet fizycznie podobny-wystarczy się przyjrzeć:-)

Gość a kobieta tampony
na ciul mi podpaski jak uzywam tamponow :-0 nie bede w pieluchach chodzic :-P

Gość nie chce mi sie logowac
teraz jak jest równouprawnienie kobiety tez nie potrafią nic sensownego wynaleźć

Gość feministka krycha
sposrod wszystkich wynalazkow i pomyslow racjonalizatorskich,kobieta wyzwolona wymyslila az 2 % tego wszystkiego.Czyz nie jest zatem,biorac powyzszy fakt pod uwage, marnowaniem naszych-podatnikow pieniedzy wpuszczanie ich na studia techniczne,skoro i tak ta nauka idzie na marne,a kobiety zaspokajaja jedynie ambicje nawet nie swoje,ale bardziej feministek?A co mamy z tego my wszyscy?

Gość facet z nasranym we lbie
przeczytaj feministke kryche--ty,od garow.Dobre,nie?Po przeczytaniu-wracaj natychmiast do garow.

Gość feministka krycha
przerwa-przestan z ta propaganda.To my jestesmy poszkodowane?A co my takiego robimy?Jesli pracujesz z facetami,to przeciez oni nam "pomagaja" a tak naprawde-robia za nas ta ciezka prace,lub lwia czesc projektow itd.Rzadko jest inaczej.To naprawde wyjatki.Tak bylo i bedzie.Ale nie przesadzaj z tym poszkodowaniem.Kobieto-troche uczciwosci.

Gość Arabela21
Jak rozmawiam z niektórymi facetami to mi ich żal bardzo,bo nie potrafią biedaki zdania sklecić porządnie,wstyd mi za nich. Więc nie pitolcie o ich umysłowych uzdolnieniach bo mi się piać ze śmiechu chce:-)