Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Co Wam się śni?

Polecane posty

Gość

Dzisiaj miałam rewelacyjny sen... ostatnio miałam dołka, bo średnio układa mi się z moim facetem, ale dzięki temu snu mam super humor... otóż śnił mi się nieziemski sex w trójkącie. Hmm.. było na prawdę bosko... chyba lepiej niż z moim facetem:) Najfajniejsze jest to, ze ostatnio sporo myślałam o tym jak fajnie jest kochać się z kobietami, a ten sen był takim małym wynagrodzeniem... a co Wam się śni?

najczesciej mi sie sni: koniec swiata zaglada potopy bardzo wysokie fale na morzu kataklizmy roznego rodzaju smierc i rozne akcje typu na swiecie panuje epidemia...wszyscy sa zombie :O

mi się najczęściej śni, że latam bez skrzydeł a czasem mam ogromne skrzydła.. nie wierzę w sny.

i zdarza mi sie ze mam sny prorocze...czasami umiem je dobrze zinterpretowac i wiem co sie wydarzy a czasami sni sie tak jak pozniej jest w niedlugim czasie w rzeczywistosci

a mi sie czesto sni ze przed kims uciekam, bo ktos chce mnie zabic...ostatnio snilo mi sie ze ktos mi cos wstrzyknal i po pewnym czasie mialam przestac sie ruszac, bo rece i nogi zaczynaly po tym dretwiec(tak jak w tym filmie co kryje prawda)...a jak sni mi sie cos milego to rano mam malego dola, bo w snie jest lepiej niz w rzeczywistosci...

Gość Insultt
to kiedy koniec swiata? nasz ty proroku!

Gość Insultt
zazdlośna kleatula Ci się sni? oj, wspołczuję.

:o szkoda mi ciebie i nie zawracaj mi tyłka bo jestem zakochana :P i mam o czym mysleć idz zajmij sie swoim smutnym zyciem

ja znalazłem taką ksiązkę o przeszłych wcieleniach i opis technik jak zrobić żeby się we śnie przenieść i mówię wam takie sny że nawet filmy fantastyczne się nie umywają. a tak ogólnie to śnią mi się numery totolotka wylosowane przeddzień

hej blondyn, moze cie to zaintersuje, ja pamietam poprzednie wcielenia od zawsze, opowiadalam juz o tym jak bylam mala :O najwyrazniej niestety momenty smierci i wiem co robilam w poprzednich wcieleniach itp