Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wusyowqljwskaxgoqL

MAM ZE SWOICH PLACIC ZA PRAWKO ???

Polecane posty

Gość wusyowqljwskaxgoqL

DOSTALAM KASE NA 18-STKE I MOJA MAMA POWIEDZIALA ZEBYM SOBIE ZAPLACILA ZA TO ZA PRAWKO :O SUPER ZE JA MAM ZA NIE PLACIC, A ONA MA KASE I MI NIE DA :O

ło matko :o co za wysyp dzisiaj na kafe sierot takich . Karmi Cię? Ubiera? Masz kase,chcesz prawko- to sobie zapłąc i zrób.Samochód tez ma obowiązek Ci kupic???

Gość wusyowqljwskaxgoqL
DLACZEGO MOWISZ ZE MAM DOROSNAC ?? MOIM ZDANIEM ZA PRAWKO POWINNI PLACIC RODZICE ! CO DO SAMOCHODU TO NIE MUSZA KUPOWAC- TO WIADOMO, ALE PRAWKO POWINNI ZAPLACIC...

Gość wusyowqljwskaxgoqL
tata obiecał mi że jak zdam prawko kupi mi Żuka na gaz :)

Gość askxcndincjncv
a moze nie maja tyle pienie3dzy??? masz wlasnie pieniadze to zaplac! to twoje prawko! a nie ich! dorosnij! nikt nie musi nad toba skakac i placic za prawko , nie jestes ksiezniczka.

Gość 21_lat
urzekła mnie Twoja historia:o

Gość wusyowqljwskaxgoqL
NIE PODZSZYWAJ SIE :O WLASNIE ZE MAJA PIENIADZE... NO ALE TRUDNO ZAPLACE ZA SWOJE.

Gość askxcndincjncv
brawo

masz już 18 lat, więc mozesz sama na siebie zarabiać :O nie rozumiem takich sierot zyciowych które aż do slubu żyją na garnuszku rodziców :O Moi chcieli mi zafundowac prawo jazdy ale ja sie nie zgodziłam, czemu maja placic za moje wygody? jestem juz na tyle dojrzała ze sama zarabiam na siebie ... i życzę takiej postawy innym co za pustostan kolejny dowód na to że świstek papieru potwierdzający pełnoletność nie świadczy o dojrzałości emocjonalnej :O

Gość anonimowa jedza
Dlaczego za prawko powinni zaplacic rodzice???

Gość wusyowqljwskaxgoqL
na razie jeżdżę na trzykołowym rowerze marki "Wigry" a na ramionach mam przyczepione światełka odblaskowe :) tylko dzonek mi sie zepsuł,więc sygnał udaję sama,i jak ktos mi wyjdzie niespodziewanie pod koła drę się \:Uwaga!!! Uwaga!!! mam nowe hamulce tarczowe :)

Gość wusyowqljwskaxgoqL
Delicious_ ''kolejny dowód na to że świstek papieru potwierdzający pełnoletność nie świadczy o dojrzałości emocjonalnej'' ---->>> NORMALNIE POWALILAS MNIE TYM TEKSTEM :D :D

Qrwaaa dziecko... :O wypierdalaj do pracy a nie ! gówniara jedna co myśli ze mamusia wszystko zafunduje