Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swieza tabletka

Ocencie stan mojej paranoi

Polecane posty

Gość swieza tabletka

Dziewczyny oczekuje jakiejs rady od was. Otoz dzis przegladajac znajomych na naszej klasie trafilam na kolezanke mojego meza. Ona pod naszym zdjeciem ze slubu wyrazila swoje ogromne zdumienie ze moj facet sie ozenil. O tm wiedzialam. Kiedys spotkaismy ja na miescie i zaczela cos bredzic o jakims spotkaniu o 9 rano ble ble ble. ie wiedzialam o co chodzi. Moj facet powiedzial ze to zart. Do rzeczy. Dzis wchodze na nasza klase i widze ze dodala swje zdjecie. Ku mojemu zdziwieniu pod jej zdjeciem byl komentarz mojego meza "wow'. Nosz kurwa. Cz ja jestem paranoiczka/

Gość a spotykaja sie
? czy kontaktuja regularnie?

Gość swieza tabletka
Oficjalnie nic mi na ten temat nie wiadomo.

Gość a spotykaja sie
faceci nie maja minimum empatii, proponuje zebys jakis podobny podpis dala jakiemus przystojnemu koledze:-D

Gość a spotykaja sie
poki sie nie spotykaja i nie kontaktuja sie regularnie, to raczej nie musisz sie martwic, tak mysle, ale troche czujnosci nie zaszkodzi;-)

Gość a spotykaja sie
ale z tym spotkaniem to nie rozumiem do konca, niby byli umowieni, ale w sumie to zart:-o tak czy inaczej proponuje skomplementowac jakiegos przystojnego kolege:-)

Gość swieza tabletka
Dzieki. Juz nawet abstrachujac od tego czy sie lubia czy nie to chociaz by sie zastanowil jak ja sie poczje widzac jego zachwyt inna kobieta wypisany publicznie. Masz racje tez napisze jakiemus koledze ze niezly jest. A tej dziewcznie wpisze ze zgadzam sie z mezem ze jest niezla laska.Trzeba dbac o swoj honor:)

Gość m384rfn92ie
Brak słów - paranoja w stanie klinicznym :O

Gość swieza tabletka
To jednak sie nadale do leczenia czy nie? Ustalcie to:0

Napisz jaka jest ta koleżanka ,jak ładna to lepiej uważaj ,komentarz pod zdjęciem przystojnego kolegi oczywiście nie zaszkodzi.

Gość swieza tabletka
Krwawa nie ma znaczenia czy ladna czy nie. Ile to razy sie slyszy ze facat zdradza zone z jakas brzydula.

Gość swieza tabletka
Dzwonil do mnie. Rozmawialam z nim na dystans i zapytal co sie stalo. Powiedzialam wiec o tym zdjeciu. Na chwile zamilkl. I powiedzial "acha". Powiedzialam ze nie ma sensu rozmawiac przez tel. i odlozylam sluchawke.

Ja bym tam nic mężowi nie mówiła tylko obserwowała uważnie ,jeśli coś łączy go z tą panią to teraz to skrzętnie ukryje.-oczywiście jeśli go coś łączy...