Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kompleks

CERA MIESZANA- Jak sobie z nią radzić ??

Polecane posty

Gość a ja polecam
ta maseczka sorayi właśnie wybiela buzię a jeśli chodzi o slady po pryszczach to ja je smaruję maścią nagietkową troche czasu trzeba smarować ale warto bo znikają

puder manhattan w kamieniu jakiś, ale choruję na inglota więc pewnie ten opchnę mamie :) ja też szukam podkładu, teraz ten revlona przetestuję. ale nie nastawiam się na nie wiadomo co, nie ma cudów jak już pisałam niestety..

Gość 21_lat
dziewczyny a co myslicie o kremie Biała Perła? naprawde znikaja przebarwienia i blizny?

Gość a ja polecam
wiesz nie wydaje mi się, ale może masz rację bo ja np. po niej nie muszę kremu pod makijaz uzywać bo mam taka milusią buzię:) ale w wiedzy o filtrach to ja cienka jestem. Co do pudru - ja uzywałam takiego w granatowym opakowaniu- wczesniej zdaje sie Yardley go produkował ( w kazdym razie jest powszechnie dostepny) ale zapycha.

Gość 21_lat
dziewczyny co z ta perłą? powie mi ktoras?

ścierasz mikrdermabrazją (nie wiem w jakim stopniu ta maseczka działa, ale musi działąć jeśli widzisz jakieś efekty) starą warstwę naskórka - i ta nowa która jest pod nim - po mikro "wychodzi" na wierzch - jest baaaardzo wrażliwa na słońce itp czynniki, dlatego trzeba ją mocno chronić przed promieniowaniem - oczywiste ze zero solarium itp (ponieważ mogą się porobić poparzenia i plamy) ale też normalnie słońce codziennie przenika przez chmury, szyby etc - dlatego filtry są potrzebne - normalnie bez żadnych mikrodemabrazji są potrzebne, przy tym to już obowiązkowo - około SPF 50..

Gość a ja polecam
wiesz ona działa bardzo delikatnie ale masz pewnie rację muszę podszkolić się z tymi filtrami:)

perły nie używałam. ogólnie uważam, ze kremy są ok, ale na swieże blizny, na starsze, zastane takie lepiej jakieś zabiegi - typu moze właśnie ta mikrodermabrazja albo jakieś kwasy złuszczajace..

Gość a ja polecam
Samanta a skoro jesteś nieźle obcykana:) to masz coś sprawdzonego do mycia twarzy?

Gość loreala
nie lubie pomysle nad tym z damskiej pozdro. pa