Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silk body

Poradzcie mi cos.

Polecane posty

Gość Silk body

Jestem niepełnosprawna poruszam sie na wozku mam chłopaka zdrowego i chce sie ze mna ozenic. Czasem mysle ze bedzie mu ze mna ciezko bedzie mial wiecej obowiazkow itd. moze ze zdrowa bedzie mu lepiej ale przeciez nie wiem co by bylo w przyszłosci?

Gość to nie jest topic antysemicki
Waha sie bo go kocha a jak sie kocha to sie mysli przede wszystkim o tej drugiej osobie .

Nie rozumiem w czym mamy Ci pomóc... :O co mamy Ci poradzić? i tak zrobisz jak chcesz. to Twoje życie więc nie patrz na opinie innych tylko na szczęście swoje i swojego mena :) A jak bedziesz mu robić jakieś jazdy to w końcu Cię oleje bo będzie miał dość Twojego gęgania. Skoro on Cię taką zaakceptował i kocha i chce z Toba być to nie odbieraj mu tego i nie wprowadzaj wątpliwości w Wasze życie.Życzę szczęścia!!

Gość Silk body
boje sie tez ze mu sie znudzi chodzenie ze mna po lekarzach i wieczne pomaganie bo nie ktorych rzeczy nie przeskocze, boje sie tez ze zacznie zalowac tej decyzji ze sie ozenił ze mna.

Gość facet wie w co wchodzi
więc nie stwarzaj wątpliwości bo mu zbrzydniesz jak bedziesz mu gadać jak to bedzie miał z tobą ciężko.

Gość to nie jest topic antysemicki
Nawet jakbys byla zdrowa to tez bys takiej pewnosci nie miala , nikt jej nie ma , tylko Doda moze byc zawsze i przez wszyskich kochana ;)

Gość Silk body
ok dziekuje :-)