Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co tu chodzi......

Dziewczyna powiedziała mi że jestem ciepły

Polecane posty

Gdybym ja powiedziała facetowi "jesteś ciepły" to oznaczało by to że czuje od niego ciepło-dosłownie czuje ciepło. Nie od wszystkich facetów czuję się ciepło, ja czasem mam tak, że czuje od jakiegoś ciepło . Ale żeby to powiedzieć musiałabym być lekko wstawiona, bo oznaczało by to dla mnie "chcę się przytulic"

Gość gość
co wy tu gadacie jak mowi sie o facecie ze jest cieply to znaczy ze jest gejem jestes poprostu zniewiescialy rurki, grzywa dluga na pol twarzy, obcile sweterki zgadalm?

haha :D w sumie to dobrze wiedziec mam nadzieje ze do nikog tak nie powiem... ale gdybym to powiedziala to na pewno nie mialabym na mysli, ze jest gejem... a gdyby tak "jestes taki cieply"??

Gość gość
nie "jestes taki cieply" tylko np . przechodzi jakis koles a ktos stwierdza "zobacz cieply" slowo "cieply" zastepuje w zdaniu slowo "gej" "pedal" zamiast "o pedal" bardziej dyplomatycznie jest powiedziec "o cieply"

Gość gość
czy ta dziewczyna ci odpowiada ? czy darzysz ją jakimkolwiek uczuciem ? niekoniecznie miłością. czy przebywacie ze soba spedzacie razem czas ? moze to oznaczac ze wisi coś w powietrzu, ona czuje sie przy tobie bezpiecznie, lubi z toba rozmawiac, byc moze jej sie podobasz

Gość gość
wisienko a skad wiesz jak dziewczyna do niego powiedziala? przeciez autor napisal tylko stwierdzenie w temacie to ze ty tak nie mowisz nie znaczy ze tak inni nie mowia ja tylko twierdze ze znam ludzi ktorzy tak mowia

Gość gość
hehehe ja swojemu tak powiedzialam, ale sie zbulwersowal :D dopiero potem zajarzylam ze cieply to gej :D

nie chodzi mi, czy ona tak powiedziała czy nie powiedziała.. ja tylko teoretyzuję, zastanawia mnie ta fraza "ciepły" - gej, pierwszy raz w życiu się z tym spotkałam, nigdy tak nie mówiłam nikt z moich znajomych tak nie mówi i nigdy tego nie słyszałam.. stąd moje zdziwnienie... chciałabym powiedzieć do kogoś "ciepły" a to gej :D

Gość gość
W moich stronach "ciepły" mówi się o osobie, która jest bogata.

Gość Morrígan Ní Bojowie
Powiedziała ci, że jesteś gay :-D