Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhhgfxhfg

po cholere komentujecie czyjs wygląd????????!!!

Polecane posty

Gość bragga.
bo bragga od dziecka jest tak wyzywana wiec w efekcie K**** jest jej pseudonimem artystycznym bo z tej stopy winika ze jest niepokonana w sztuce tej dziedziny życia:D a ze sie przyzwyczaiła do ów brzydkiego słowa wiec uzywa go zamiast przecinka sadomasochistka jedna:)

Rozgryźliście mnie :* Całe moje przegrane życie ujawniliście na forum :classic_cool: Kapiszon23 a ty leć do modków sprzedawać konfidencie, niech mi dadzą bana :classic_cool: Da się go ominąć uwierz mi

Gość glover
Bragga--->Idż się matematyki, poucz może zmądrzejesz:O

Gość glover
Zawsze robię błedy interpunkcyjne gdy mam do czynienia z głupotą... Ten swoisty radar działa też na puste lampucery:classic_cool:

Gość uhuhuhuuuuuuu
kapiszon chyba nie ma ludzi o słabej psychice którzy by sie zdołowali tym słowem na k :) i w dodtaku na forum i przedewszystkim jak to wyleciało z ust kobiety z najniższej półki to tymbardziej:D gdyby to słowo na k do kogoś przed całą publicznością powiedział Jan Paweł II czy Królowa Elżbieta :D mozna by było sie zastanawiac czy ta osoba jeszcze w ogole zyje:D a z tych jej odpowiedzi wynika ze jest 12letnią prostututą :O

Gość uhuhuhuuuuuuu
sorka nie z ust tylko spod brudnych paluchów które maczała nie napiszę gdzie :classic_cool:

Gość uhuhuhuuuuuuu
bragga twoja intieligiencja jest porażająca :D idz spac dziecko bo musisz sie wyspac do tej 2 w nocy zeby miec siłe dawania