Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynka z lasu

Szukam kolezanki, przyjaciółki po 30stce

Polecane posty

Gość snowfot
a nie łatwiej jest pisac własnie z kims kto nas nie zna ma sie luz!!!!!!!!!!!! psychiczny

sandi6 oczywiście będziemy na ciebie czekać wracaj szybko i buziaczki👄dla córeczki;) Do ja bym powiedziała witaj;) czasami warto popisać z nieznajomymi, bo można poznać innych ludzi z takimi samymi problemami itp.a nawet przyjaciół co nie traćmy nadziei ;) Ja chętnie bym się spotkała lecz od rana do wieczora ze względu na dzieci i męża....obowiązki i najlepiej w wakacje:D

Gość snowfot
ja tez bym sie chetnie spotkała lubie poznawax nowych ludzi wąłsnie na kafeterii poznałam super kumpelke utrzymujemy kontakt juz ponad rok

snowfot to normalne, ze jak się raz sparzyłaś to traci się zaufanie do tej osoby, lecz nie każdy człowiek jest taki sam i nie powinno sie nikogo przyrównywać. Może to i lepiej jak się pisze z nieznajomym bo jest łatwiej...lecz jeśli ten nieznajomy pisze i zna twoje zwierzenia może podszyć sie pod ciebie lub opisać twoje zwirzenia na kafe wszędzie jest ryzyko...niestety ale taka jest prawda;)

Gość kruszynka z lasu
niektorzy maja duzo znajomych inni nie to chyba zalezy od osobowsci ja naleze niestety do tej drugiej grupy.

Kruszynka z lasu wiesz może i mają dużo znajomych, lecz trzeba zastanowić się też nad tym i zadać sobie pytanie: Dużo jakich znajomych tych co świecą ci w oczy, a za plecami cię obgadują lub wbijają nóż w plecy??? Niestety, ale coraz częściej tak się zdarza.... każdego można zaakceptować i znaleźć wspólny język porozumienia się;)

Gość kruszynka z lasu
Niektorzy sa bardziej przebojowi i tego im zazdroszcze ale nie moge byc kims innym moge byc tylko sobą :-)

Gość annchat
Witajcie dziewczyny Jestem z Radomia i też jakoś tak wyszło,że samotnie spędzam wieczór.Jestem z Radomia

Kruszynka z lasu i tak jest najlepiej nie udawać nikogo tylko być sobą. ja tam jestem tak jaka jestem jak coś palne to palne....jak gadam na poważnie to gadam...

Gość annchat
sorki za podwójne "zradomienie"

Gość sandi6
juz jestem...........witam annchat i ja ........

sandi6 myślałam, ze nikt się nie pojawi:) Może jeszcze jakaś duszyczka zabłąkana się do nas przyłączy???;)

Gość sandi6
troszke to trwalo ale juz Jestem................

Gość sandi6
wiesz Anna78 poraz pierwszy zalogowalam sie na forum jeszcze nigdy nie bralam udzialu w zadnej dyskusji tutaj , ten temat bardzo Mi odpowiada moze znajde tu jakas pokrewna duszyczke.................czasem Jestem strasznie samotna,ze az boli.............

sandi6 wiesz dla bezpieczeństwa zaczernij swój nick nikt się pod ciebie nie podszyje, to chyba robi się w preferencjach jak dobrze pamiętam:) Wiesz ja przez kafe poznałam koleżankę, ale sie nie spotkałyśmy ani razu bo mieszkamy za daleko od siebie fotki czasami sobie wysyłamy i na gg piszemy takie tam pogaduchy czasami;)

mam kolezanke, bardzo bliska ale nie potrafie jej zaufac...................uwaza sie za moja przyjaciolke a Ja wiem ,ze gdybym zaczela zwirzc sie Jej z moich sekretow zostalabym pouczana ,skrytykowana i dowiedzialabym sie ,ze wszystko robie zle bo Ona wie najlepiej jak to ma byc i na dodatek wszystko powtorzylaby swojemu mezowi..........nie tak wyobrazam sobie przyjazn..................

dzieki anna78 nie wiedzialam ,ze trzeba to zrobic ale juz jestem czarna..................

Sandi6 bardzo ładnie ci w nowym ubranku:D Wiesz ja nie zwierzam się takim osobą, dziwne uważać się za czyjąś przyjaciółkę i jednocześnie oczerniać...no ale cóż tak bywa. Przyjaciółka jesli wie coś to wie dla siebie i nie rozgaduje innym.

Gość Tomi32
Znajdę tutaj normalną kobietę po 30 do pisania sms bez seksu itp normalne przyjacielskie pisanie . Jeżeli tak zapraszam 880318627 pozdrawiam was ciepło

Gość Tomek 80
Aniu78 czy chciała byś popisać sms z tomkiem zapraszam ciebie może tutaj znajde też inne koleżanki normalne dojrzałe kobiety 880318627 :-)

Gość ramota
Ja co prawda jestem przed trochę przed 30, ale za to ze Śląska :)