Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynka z lasu

Szukam kolezanki, przyjaciółki po 30stce

Polecane posty

Gość snowfot
Anna78 dzieki wielkie za herbateczke

Gość sandi6
Ja tez poprosze ale kawe,snowfot zazdroszcze Ci tej imprezki tez z checia bym gdzies wyszla

Gość Ann76
Chętnie bym sie wybrała na jakąś kawkę z Tobą, ale na śląsk mi za daleko...przykro mi.

Gość kruszynka z lasu
ja nie mam wlasnie takiej przyjaciółki z ktora mozna pogadac ktora wpadnie do domu :-(

Gość sandi6
JA mam kolezanki z ktora czesto pije kawe ale nie jest to niestety moje przyjaciolka i zazdroszcze Tym ktorzy maja prawdziwych przyjaciol to wielki skarb..................

Gość kruszynka z lasu
tak to wielki skarb a w wieku po 30stce chyba ciezko poznac przyjaciołke, ja ja znalazłam chłopaka to wlasnie jedna znajoma sie ode mnie odsuneła.

Gość snowfot
powiem tak po tydziestce faktycznie jest ciezko zanlezc kogos komu mozna zaufac ludzie zorientowani na swoja rodzin i to jest dobre ale trzeba czaami sie oderwac od zcyia rodzinnego i pojsc na te przysłowiowa kawkę sandi no to zapraszam na impre:)

Gość kruszynka z lasu
co to jest impreza? :-)

Gość snowfot
impreza to cos takiego gdzie jest mnostwo ludzie ktorzy z alkoholem albo bez sie dobrze bawia;)

Gość kruszynka z lasu
no tak impreze mozna by bylo zorganzowac ale przydało by sie dobre towarzystwo

Gość snowfot
no tu mysle mozna znaleźc a jaka częśc polandii zamieszkujesz;)

A ja wróciłam z I_I> I_I> I_I>kubkami kawy proszę się częstować ;) czy ktoś ma może paluszki na przekąskę bo mnie się skończyły:)

Gość snowfot
ja mam kukurydze:)

Gość sandi6
dziekuje snowfot bede sie bawic do upadlego........................kruszynko moze tej znajomej podobal sie Twoj chlopak?JA chcialabym miec przyjaciol ktorzy nie zostawiaja nie wymadrzaja sie tylko sluza rada i sa zawsze kiedy ich potrzebuje oczywiscie dziala to w obie strony................ale Mam wymagania co ?

Gość snowfot
sandi jakie wymagania to normalne!!!!!!!!!!!!!tylko ludzie nie potrafia sie tak zachowywac niestety miałam kiedys przyjaciólkę przyjaciela terz juz nie używam tego określenia bo uważam że na nie trzeba zasłużyć!!!!!!!!!!1

sandi6 nie masz takich wielkich wymagań po prostu tacy powinni być przyjaciele/przyjaciółki, a najważniejsze to by przyjaciółka z którą będziesz mieć sekrety by nie rozgadała wszystkim dookoła, której będziesz mogła ufać i ona tobie;) snowfot udanej imprezki;)

Gość snowfot
Anna78 dzieki ędzie z pewnościa udana jak zawsze:) i zgadzam sie mieć przyjaciela który nie orzgada nie opowie innym o tobie który m aklasa to jest to:)

snowfot miałam kiedyś taką przyjaciółkę i bardzo mi jej brak:( za to jak tylko jestem w rodzinnych stronach to zawsze idę na cmentarz by zapalić jej chociaż znicz i złożyć kwiaty bo tylko mi teraz pozostało:( nie chce pisać o szczegółach bo to bardzo bolesne.

Gość sandi6
snowfot wybaw sie za nas i napisz jutro jak bylo...............

Gość sandi6
Anna78 strasznie Mi przykro.................

Gość kruszynka z lasu
ta kolezanka nie zna mojego chłopaka raz sie posprzeczalismy bo napisala smsa ze siedzi sama i czy bysmy nie przyjechali a ja ze mamy inne plany a ona nie boj sie nie odbije ci tego faceta, a ja bylam juz umowiona z jego mamą. A ta kolezanka szkoda gadac jej nie zalezło na moim owarzystwie raczej nie chciała siedziec na jakims festynie sama

Gość snowfot
Anna78 kurcze przykro mi!!!!!!!!!!! w moim przypadku to był mój wybór!!!!!!! bolesny również bo znałyśmy sie 10 lat ale takie jest życie szkoada mi mojego czasu na ludzi kórzy nie sa w satnie poświęcić swojego czsu gdy to jest konieczne!!!!!!!!!!!!!!!

kruszynka z lasu jeśli ona się uważała za twoją przyjaciółkę to zaraz padnę!!!! Prawdziwa przyjaciółka nie powinna mówić takich tekstów, powinna cieszyć się razem z tobą, płakać itp. To że sama była na festynie i się nudziła to jej problem jak sobie wieczór układa, czasami zdarza sie ze ma się inne plany, i powinna to zrozumieć ciekawiej byłoby gdyby wybawiła się na festynie i w inny dzień byście sie spotkały opowiadając wzajemnie przy kawie jak miło spędziłyście wieczór czy weekend.

Gość sandi6
wiecie co...........wlasnie uswiadomilam soobie ,ze tak naprawde nigdy nie zaznalam uczucia prawdziwej przyjazni................Mam nadzieje,ze jeszcze zdaze.........

sandi6 mam nadzieję, ze znajdziesz taką przyjaciółkę, która będzie wierna życzę ci to z całego ❤️-a Również życzę tego samego innym kobietkom;)

Gość kruszynka z lasu
to nie byla przyjaciołka a teraz sie nie odzywa nawet tak jej zal ze mam kogos nie wiem sama

Kruszynka z lasu ja tylko napisałam że JEŚLI się uważała-nie była....:) I wcale się tym nie martw, to po prostu zazdrość z jej strony ze ty jesteś z kimś a ona sama.

Gość sandi6
dzieki Anna tez Mam taka nadzieje....................pojde wykapac swoja coreczke,przeczytam Jej bajke i jeszcze do Was wroce..............

Gość ja bym napisała tak
Podziwiam Was,ja mam taką traumę ,ze nie umiem pisać z kimś kogo nie znam:(Jestem z Kraka....jak zrobicie jakies spotkanie w rynku ide na piwo z Wami.

Gość snowfot
niestety nie chce generalizować ale kurcze damskie przyjaźnie sa mniej trwałe takie mam zdanie ja osobiście bardzo sie sparzyłam na własnie "takich przyjaźniach" terz mam takaa koleżanke dobra koleżanke ale nie wiem co z tego wyjdzie w ogole sie nie nastawiam ciezko mi jest zaufac!!!!!!!!1