Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia 211

ile kg zgubilyscie od razu poporodzie

Polecane posty

Gość kasia 211

wazylam przed zajsciemw ciaze 45 kg przy wzroscie 164 teraz jestem w 9 miesiacu ciazy i waze 64 , ile kg guvbi sie przy samym porodzie i czy ciezko wrocic do wagi sprzed ciazy

ja w ciazy przybylam 24 kg, zaraz po porodzie ubylo mi 6,5 kg, w domu jeszcze 1,5 kg pzrzez 2 pierwsze tyg i jzu nic wiecej a jest dzis 3 mce po :/ nadal waze 70kg a to wiele wiecej niz pzred ciaza, karmie piersia a i tak nei umeim sie tego pozbyc, jem neiwiele a i tak nic nei chudne, bo to nawet nie ejst powolne chudniecie :/

Gość kasia 211
niektorzy maja zajebiscie tak malo tyja i szybko chudna ciekawe od czegot o wszystko zalezy mam nadzieje ze zgubie szybko

Przytyłam w ciazy 20kg.Waga przed ciążą 57 kg.Dziś czyli dwa miesiące po porodzie waże 59kg.Karmię piersią!Dieta dobrze zrobi i Tobie i dziecku!Pozdrawiam i życzę szczęsliwego rozwiązania!

ja jadlam w ciazy normalnie(nie jadam dużo), nie podjadalam, malo slodyczy-moze dlatego duzo nie przytyłam. Po porodzie nie było czasu nawet dobrze zjesc...potem przeszlam na diete i schudlam jeszcze pare kilo-po ciazy wazylam 10 kg mniej niz przed.

Gość justyna111111111
niom niektore faktycznie maja szczescie ja w ciazy przytylam 15kg przed ciaza wazylam 60 jestem prawie poltora roku po porodzie i waze 68 i nie widokow brak na schudniecie juz sie az poplakalam wczoraj ze zlosci na siebie i swoje kilogramy!!!!!!!!

przybrałam 17 kg, po porodzie mialam minus 6 kg, po powrocie ze szpitala (4 dni) juz minus 8. Potem szybko same zleciały do minus 12. I tak sie zatrzymalo. Jestem 3 tyg po porodzie i zostaly mi te 5 kg, waga jaby przystopowała. po cichu licze na to ze jeszcze troche schudne bez wysilku na kamriniu piersią czy cos..tak jak do tej pory...zero diety a 12 kg ubylo :)

Ja przed ciaza wazylam 49 w porywach do 50 przy wzroscie 170, w dniu porodu 62,5, dwa miesiace po porodzie 50 i chcialam, zeby tyle zostalo, ale nic z tego, poszlo do 48 :(, karmilam piersia rok. Teraz, w drugiej ciazy wystartowalam z wagi 48 i w 13 tc waze 52,5.

Ja przybrałam z 15 kg w ciąży, z czego zrzuciłam 8kg z okazji porodu (na oddziale była waga, ważyłam się dzień po porodzie). Pozostałe 7 kg zostało mi do dziś. Ale szczęśliwie rozlazło się po ciele i nie widać. Nawet rozmiaru nie zmieniłam - te same ciuchy noszę. I nie chudnę, mimo że karmię piersią, chodzę do pracy, po nocy nie śpię bo gotuję i sprzątam i po prostu czasem nie mam nawet kiedy zjeść.

Ja po obu porodach ważyłam chyba 4 kg mniej :O nie wiem, jakim cudem, bo dzieci ważyły 4050 i 3570. A gdzie łożysko, a gdzie wody?? Zagadka :D

ja perzytylam jakies 22/23 kilo po przyjsciu ze szpitala mialam tylko 3 mniej (a mala wazyla 3240-ciekawe co z lozyskiem itp)potem przez miesiac spadlo mi jeszcze 10 kilo, przez nastepne dwa miesiace 6, teraz mam 3 na plusie karmie piersia, jem jak smok (ale nie wieczorem), nie cwicze bo nie moge (tylko 20 brzuszkow dziennie albo i nie)

mi ubyło po porodzie 12 kg (przytyłam 19), teraz po 4 m-cach mam jeszcze 4 kg nadwyżki :-/

mi ubyło po porodzie 12 kg (przytyłam 19), teraz po 4 m-cach mam jeszcze 4 kg nadwyżki :-/

to fakt, jak ja ważyłam 54 przy wzroście 170 cm to dosłownie kości mi klekotały :D:D:D Ani cycka ani dupki, taki kościotrupik. Jak przytyłam 10 kg to mój mąż powiedział, że nareszcie wyglądam jak normalna kobieta :D

Gość kasia211
cycki mialam dosc duze bo rozmiar c noi nie wygladalam jak anoreksja:) dzidzia zdrowa tak mowi lekarz , a zczego najciezej zrzucic pewnie z brzuszka , noislyscie pasy uciskowe kupowane w aptece, jak tak to czy cos daja

Gość taka mama1
przed porodem wazylam 52 kg przy wzroscie 175cm.W dzien porodu 63 kg.Dzien po porodzie wlazlam na wage i wazylam 50 kg. Moj synek wazyl 4 kg.Wszystko co jadlam szlo w niego a nie w mamusie:)

Rafinka ja miałam podobnie jak Ty,po urodzeniu pierwszego syna miałam 3 kg mniej a młody ważył 4200 :D bardzo się rozczarowałam bo miałam wrażenie,że juz taka szczupła jestem bez tego brzucha :D

Gość kasia211
a dlugo spada brzuch? jak wychodziyscie z espzitala to jaki byl? i kiedy wraca do stanu z przed ciazy o ile wraca? nosilyscie jakies pasy uciskowe?

Gość mama Karolinki
Hej>Ja w ciąży przytyłam 25 kg.Byłam przerażona gdy przy porodzie zgubiłam tylko 5 kg.W ciągu następnych dwóch dni zgubiłam jeszcze 2 kg. pięć miesięcy zajęło mi stracenie następnych piętnastu kg.Najgorzej było z ostatnimi trzema dodatkowymi kg,bo na zrzucenie ich potrzebowałam chyba z 4 miesiące.Teraz jestem dwa lata po porodzie i ważę 2 kg mniej niż przed zajściem w ciążę.

Gość Domi008
ja ważyłam 55 kg przed ciążą!przez cala ciaze przytylam 15 kg!minelo juz 8 miesiecy i waze 55kg:)

wychodzac ze szpitala zostalo mi chyba 2kg a i tak mialam brzuch jakbym byla w 6 miesiacu ciazy ale to chyba przez cc bo po kilku tyg i brzuch spadl :)

Gość oooooooooooooooooolo
przed ciaza 45 kg, do porodu jechalam 65 kg, miesiac po porodzie, diety , silownia i teraz 46kg.

hey przed ciaza wazylam 62 kg.pod koniec ciazy 77 czyli 15 kg wiecej po porodzie 8 kg mniej i po 8 dniach po porodzie weszlam do moich spodni sprzed ciazy teraz waze 67 kg czyli mam nadprogramowe 5 kg jestem 10 miesiecy po porodzie i waga nie schodzi rozmiar ten sam co prze ciaza ale figura juz nie ta

Gość loraZwora
podnoszeeeeee:)

Gość kasia211
ja jestemjuz 4 miesiace po porodzie i waze 49 kg a wciazy wazywalm 64 a przed ciaza 43 i chiaplabym zrzucic chociaz te 3-4 kg jeszcze ale waga stoji ni ekarmie piersia nie objadam sie noi zostalo jeszcze troche brzuszka i boczki:(

Gość DO kasia 211
a w poście głównym napisałaś, ze ważyłaś 45 kg przed ciążą, a nie 43

Gość uykr
przy wyjściu ze szpitala miałam -9 Przed ciążą 52, w dniu porodu 58. Do wagi sprzed ciązy wróciłam po 4 mies.