Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pekniete serduszko

Facet to swinia!

Polecane posty

Gość Pekniete serduszko

witam kazdy facet to swinia , ktory mysli tylko o seksie i nie liczy sie z innymi uczuciami. Dla nich sie liczy tylko twoje cialo a nie to co do nich czujemy. Dlaczego zanim sie kobieta przespi z mezczyzna jest traktowana lepiej niz po seksie. Jak temu zaradzic zeby i w sexie i w zyciu bylo dobrze z ta osoba? Czeka na propozycje?

Gość Nie zgadzam się ...
Szufladkujesz , może dla nich rzeczywiście sex jest wpierw a pózniej uczucie . Oni też potrafią kochać , mają uczucia . Inaczej je wyrażają i są mniej ekspresywni wymowni. Życzę Tobie żebyś takiego spotkała Tacy istnieją.

Gość Pekniete serduszko
Ale jesli ktos kolejny raz z koleji traci zaufanie do facetow to tak jest. Wiem , ze sa tez inny faceci bo w koncu niektorym sie uklada zycie. Ale ja mam dziecko. A ojciec jej zostawil mnie jak bylam w ciazy a niedawno poznalam kogos z kim bylam 8 miesiecy ale mu minelo i znowu jestem sama i cirpie dlatego moze lepiej zyc samej?:(

nie liczcie na to, ze jakikolwiek facet bedzie zawsze wam wierny i bedzie zawsze was kochac. predzej czy pozniej kazdy poczuje zew 'wolnosci' i pogna do innych, nowych, niezdobytych samic. :p a nawet, jak zostanie z wami na cale zycie, to z wygody, a nie z zadnej milosci.

Gość szok cenowy
nie spij z facetem odrazu jak kocha popczeka i rok

masz w sobie coś takiego, że faceci Cię nie cenią, nawet jeśli jestes w porządku może rzeczywiście za szybko wskakujesz im do wyra?

Gość Pekniete serduszko
Nie przesada nie jestem taka :(

Gość EmmKAKOS
nie zawsze poczeka już spotkałam się i z tym że po seksie znikali z mojego życia i też z tym że nie chcieli czekać i też znikali; dla facetów seks to seks; a miłość to coś innego; tylko kobiety częściej łączą te 2 rzeczy

Gość Pekniete serduszko
Wiem jak kocha to bez wzgledu na wszystko bedzi z toba a sex jest tylko elementem zwiazku. Ale w moim zyciu chyba juz nie bedzie miejsca dla faceta bo to s...:(

Gość
Kobieta to świnia, facet to knur.

wszystko zależy od tego, jakie relacje się stworzy między sobą, a to z kolei wynika z oczekiwań obu stron w stosunku do związku lub \"pseudo-związku\". To warunkuje podejście do wszelkiego rodzaju spraw, również do seksu. Zatem jak się jest \"panią świętojebliwą\" (i nie piszę tego złośliwie), to najpierw trzeba zrzucić klapki z oczu i się dobrze przyjrzeć tym sprawom, a dopiero potem nadstawiać lubemu tyłka - nie odwrotnie :)

Gość asdfds
no wiesz jesli babka unika sexu bo wydaje jej sie ze tak powinno byc bo tak lepiej dla niej albo jakies fochy odwala i sadzi ze ma byc traktowana jak ksiezniczka to nie dziw sie ze najpierw facet poudaje milego a potem ma cie gdzies dostal co chcial a ty nie jestes lepsza od niego... powiedzialbym ze na tym samym poziomie jestescie

Gość Typowy SK
Baba to świnia. Jak świnia ryjem szuka żołędzia :D :D :D

Gość Pekniete serduszko
A macie okreslony termin jak dlugo ma kobieta czekac zeby zrobicten pierwszy raz z ukochanym zeby puzniej on ja szanowa?

Gość przeczytaj jeszcze raz to co
sama napisałaś: "A macie okreslony termin jak dlugo ma kobieta czekac zeby zrobicten pierwszy raz z ukochanym zeby puzniej on ja szanowa?" dlaczego stawiasz się od razu w pozycji podporządkowanej? seks to seks, mamy równouprawnienie kobieta teź ma prawo czerpać z niego przyjemność z kim ma ochotę i kiedy chce jeśli jest aktualnie wolna - nie słuchaj zakompleksionych facetów, którzy nie szanują kobiet, bo szanować kogoś to znaczy również akceptować, że ma prawo robić z własnym życiem co chce, jej życie intymne to wyłącznie jej sprawa, jeżeli mają z tym problem, to znaczy, że wogóle mają problem zakaceptowaniem czyjejkolwiek indywidualności jeżeli trafisz na właściwego, inteligentnego faceta, to nie będzie go wogóle interesowała Twoja przeszłość i nie będzie analizował, czy poszłaś z nim do łóżka o "trzy dni za wcześnie niż powinnaś" :o to jakaś paranoja jeżeli analizuje, jest zakompleksionym dupkiem i bynajmniej nie "tym" a teraz sprawa miłości… czasem przychodzi, czasem nie - czasem zakochuje się pierwszy facet, czasem kobieta, a najrzadziej obydwoje jednocześnie trafiałaś na nie tych co trzeba, faccetów, dla których ważny był jedynie seks dlaczego? kwestia czystego przypadku albo czasem też tak jest, że powielamy pewne schematy; być może w mężczyznach pociąga Cię pewien typ zachowań, który cechuje osobniki niezdolne do tworzenia trwałych związków ale za to niebywale zdolne do traktowania kobiet przedmiotowo i przekonanych co do słuszności takiego postępowania

No popatrz, zostałem oświecony. Jeśli każdy facet, to ja też. Kurcze, czyli mnie chodzi tylko o seks, hm, dobrze to odkryć. Tak naprawdę, to, że się ciągle zastanawiałem/zastanawiam co ona czuje do mnie, co to jest konkretnie (bo nie miłość niestety), to były tylko pozory, oszukiwanie samego siebie, niczego nie warta męczarnia. Przecież, ja ją chcę tylko wykorzystać, dobrać się do niej, kurwa, przecież to takie oczywiste. Że ja na to nie wpadłem wcześniej. Jak ja nienawidzę, kiedy ludzie generalizują. Czasami trzeba, ale bez przesady.