Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pidzama22

Zapalenie kości ogonowej?? pomocy!

Polecane posty

Gość pidzama22

od miesiąca boli mnie kość ogonowa do tego stopnia ze nie potrafie sie nawet dotknąc w tych miejscach, leki na zapalenie stawow nie pomogły, zdjęcia nic nie wykazały, co to moze byc, czy ktos cos takiego mial? boli kiedy sie poruszam, kiedy leże, po prostu zawsze.

Gość pidzama22
pisząc zdjęcia miałam na myśli prześwietlenie...

ja tez tak mam i boli mnie kręgosłup trochę wyżej, kluje tez pośladek. jak mi za 2 tyg nie przejdzie będę miała rezonans...

Gość pidzama22
Lulu mam tak samo tylko kręgosłup mnie nie boli, powiedz u jakich lekarzy bylas i jakie leki bierzesz prosze!

mam w rodzinie lekarzy wiec zrobili mi wszystkie badania. wyszło tylko ze mam mała szczelnie miedzy kręgami i leciutko dysk wysunięty, ale to nie dawałoby aż takich dolegliwości. zapisano mi jakiś lek na 14 dni rozkurczowo przeciwbólowy ale kosztował 110zł wiec biorę porostu ketonal. A jak nie przejdzie to sie zobaczy

Gość no no x 666
spróbuj nimesil, jeśli nie przejdzie to zastrzyki ( B1, B2, B6, B12 naklofen, cocarboksylaza) Po wyleczeniu hartuj tę część ciała, prowadź sportowy tryb życia wg 4 punktów: 1. prawidłowe odżywianie (wysokowitaminowe i optymalnie białkowe) 2.wysiłek fizyczny rekreacyjny na poziomie potu 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne Więcej nt. zdrowego trybu życia na www.vademecum.zdrowia.prv.pl