Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde nastoletni bunt

Czy powinnam się martwić?

Polecane posty

Mój brat zmienił ostatnio towazrustwo. Nigdy nie był orłem czy sokołem w szkole, ale teraz to są cuda na patyku :o Kij z ocenami nawet ale zachowanie? Nie wiem jakcy są koledzy, ale jak dla mnie troche to wsyztsko dziwne. Tzn, że nagle przetsał znajomych do domu zapraszac... Dzis choelrnie poklocil sie z rodzicami, nie bede pisala o co chodzilo, bo wg mnie o glupote, ale do rzeczy... Wylazl z domu rano choelrnie wzburzony, odgrazal sie strasznie rodzicom...do tej pory ni wrocil. Wzial jedynie tel i wyjal karte sim ("bo to zli rodzice placa abonament"), nie mial kasy przy sobie na bank. Dzwonilismy do dwojki kolegow o ktorych najczesciej slyszymy z jego ust. Wsyztsko podstepem (dzwonila kuzynka, ktora pare razy byla z nimi na imrezie, rzekomo chciala spytac brata czy idzie z nia na bibe). Obaj twierdza ze sie dzis z nim nie widzieli. Reszty nie mozna namierzyc, bo nawet nie wiemy do kogo dzwonic... PRzed chiwla obok domu na sygnale jechaly 2 radiowozy. MArtwi mnie to, bo mieszkamy na uboczu. Za anszym blokiem (minal go) sa tylko 2 domki jednorodzinne i dzialki. Dalej slepy zaulek... Kurde, mam jakies zle rpzeczucia. Brat zawsze byl cholerykiem, ale zazwyczaj cala agresje wyladowywal w dmu. Wczesniej nigdy nie bylo prob "ucieczki", tzn odgrazania sie i wyjscia z domu...a teraz? Moze panikuje, wzesna godzina niby, ale wiem cos o czym nie wiedza rodzice... Jego znajomi byli posrednio zwiazani z niedawnym morderstwem o ktorym bylo glosno w prasie. Wprawdzie raczej jako swiadkowie, ale z racji znajomsoci z morderca...:o Moj brat wiedzial o tym zdarzeniu zanim dowiedziala sie policja!!!!!! Nie wiem co myslec, nie moge patrzec na mame.... :( Może panikuje, ale naprawde mam strasznie zle przezucia...

Przepraszam z wszystkie błędy, powtórzenia...

Gość hnhjuhkj
poka cyce i psioche

Gość zacznij modlic sie do jego
anioła struża - mowie narawde powaznie...

Ehh...wiem, ze to wygląda na bezzasadna panikę, ale naprawde mam złe przeczucia. Rzadko sie to zdarza i zazwyczaj faktycznie poprzedzają złe zdarzenie. 17 lat. Przecież to najgorszy okres :o Długo mogłabym pisać, ale to wszystko ostatnio bardzo dziwne jest...jego zachowanie w ostatnim czasie, jego znajomi, "znikajaca gotowka" (brat juz jakis czasz arabial ladne pieniadze jak na nastolatka dzieki jakims usługom internetowym, ale zawsze wszytsko szło wkomputer, kosole, którymi zawalony jest jego pokój...a teraz raptem od 2-3 miesięcy sie rozpuszczają), wiem, że zaczął palić (nie tlyko papierosy...głupie? Może, ale boje się, że zachłysnął się tym buntem :o Ze swojej młodości pamiętam takie rzeczy, ale to wszytsko szło stopniowo, jakoś człowiek sie wyszumiał...a on tak nagle zaczął sięgać po wsyztsko co zakazane...

Gość Zapewnijcie mu jakieś zajęcie
Hobby które by mu zajęło cały jego wolny czas .(jazda konna, gokarty, j obcy, (to co by on lubił)) Nie będzie miał czasu na złe towarzystwo. Pozatym dokładnie wybadajcie kim są Ci Kolesie , żeby nie wpakował sie w jakieś nieszczęście.

O hobby po części poszło... Wczorj rodzice kupili mu nowy komputer. Zresztą długo by pisać... Dodam, ze brat nie tylko gra, ale jak psialam wczesniej programuje etc... Ze znajomymi to problem, do domu ich nie rpzyprowadza, mimo prosb rodzicow. Zakaz wychodzenia nie pomogl. Nie wychodzil i juz...za to wtedy wagarowal... Caly rpoblemw tym, ze u niego to wszystko zaczelo sie lawinowo :o

Kurde, ani zadzownic do niego, bo karta sim z domu ani do kolegow obecnych...i ta cholerna policja...po co oni byli????

wiem co czujesz bo tez mam brata w tym wieku i sa z nim podobne problemy pisz jak brat wroci