Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wallaldla

czy slusznie siee denerwuje?

Polecane posty

Gość wallaldla

jestem młodą mezatka pół roku po slubie.mieszkam z mezem ale codziennie chodze na troche do mamy z reguly jak go nie ma,to nie jest tak ze on siezi w dou a ja wychodze! chodze do domu bo tesknnie nie lubie siedziec sama tesknie za swoim pokojem za mama i kotem a on robi mi wyrzuty

Gość i w czym problem
dlaczego jemu to przeszkadza????

Gość nie ma niczego złego
w tym co robisz, kompletnie czemu on się czepia?

Gość niunia0000
wiesz masz prawo isc do mamy a on nie powinien byc przeciwny.

Gość wallaldla
wkurza się że nie mogę się odciąć że teraz to tu jest mój dom...a ja sie zachowuje jak dziecko

Gość niunia0000
to normalne ze sie teskni za domem. moze mu to wytlumacz porozmawiajcie spokojnie.

Gość wallaldla
rozmawialismy juz wielokrotnie ja nie wiem dlaczego jgo to drazni przeciez i tak jak wychodze to go nie ma wtedy w domu wiec nie powinno mu to robic roznicy gdzie idę

Gość niunia0000
zreszto co to za facet który robi ci wyzuty? ja natomias tez tesknie za mama i jak wekendami bywam u swego faceta wisze po godzlub dwie na telefonie gadajac z mama chodz ja mam od pon do piatku a facedta wekenndami ale tensknie zawsze

Gość i w czym problem
a czy jemu nie przeszkadza jak w ogole z kimkolwiek sie spotykasz, taki z niego egoista, nie daj sie!

Gość chce sie bawic w dom
on ty i obiad:P wkurza go nieodcieta pepowina -ma racje ze to w jakims stopniu dziecinne ale czy powod do awantur ? :o

Gość niunia0000
wiesz faceci to dzieci. by chcieli bysmy robili tak, jak oni chca. n am zabraniaja a sami moga robic wszystko

Gość niunia0000
to nie powud do awantur. ale wiesz co facet sie czepia byle czego jak kobieta mu nie da. moze to jest ta przyczyna. a czepia sie tego ze chodzisz do mamy bo nie ma sie czego czepac. powiedz jak to jest? mam troche racji

Gość niunia0000
muj zawsze sie czepa wymysli cos do awantur jak mu nie dam kiedy chce. to nasz jedyny powud awantur

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
a jak by to facet napisał to by go baby tu zagryzły że mamin synek. Twój maż robi Ci wyrzuty bo się obawia, że nadal za dom uważasz dom swoich rodziców, a nie ten który masz z nim i że rodzice są dla Ciebie ważniejsi od niego. w sumie to mi też twoje zachowanie wydaję sie dziwne, ale krzywdy nikomu nie robisz.

Gość musisz ograniczyć te wizyty
przychodzi taki czas w życiu że trzeba odciąć pępowinę

Gość wallaldla
moze jeszcze nie dorosłam na małożenstwa... rzeczywiscie...cly czas wydajemis ie ze tam mieszkam.Przychodze tam siedze w swoim pokoju ogladam telewizor...żebt było tak jak kiedys.osattnnio nawet pojechałam się tam umyć

Gość niunia0000
to ze tesknisz za domem to nie oznacza ze nie dorosłas do maUZENSTWA TYLKO POPROSTU JESTES silnie zwiazana ze swoim domem rodzina

Gość niunia0000
wiesz ja tez jestem mamicurka to nic zlego

Gość do apostola
milo nam :P

Gość czyli od pol roku
codziennie chodzisz do mamy ????? no mnie tez by to wnerwialo :D

Gość wiesz ktoś tu miał rację
pisząc, że gdyby facet tak się zachowywał, wszyscy nazwali by go maminsynkiem z nieodciętą pępowiną. Tęsknić za domem, to normalne, chodzić odwiedzać mamę, codziennie może i często nie wiem. Nie dziwię się, że facet sie wkurza. Założyliście rodzinę, wspólny dom, a Ty nadal za dom traktujesz dom swoich rodziców. I to nie w sensie "tam zawsze będzie mój dom, tam się wychowałam itp" to ok, ale sama mówisz, że siedzisz tam w "swoim" pokoju, oglądasz TV, ostatnio poszłaś się tam myć?

ja zamieszkalam z moim facetem 2 lata przed slubem, moi rodzice mieszkali w bloku na przeciw, bylam u nich codziennie, jemu to nie przeszkadzalo, moim zdaniem to dziwne zeby mezowi przeszkadzalo ze chodzisz czy jezdzisz do rodzicow, poza tym to twoja rodzina z ktorą zylas przez iles tam lat i powinien zrozumiec ze to przyzwyczajenie jest

Gość twój facet ma rację
to co robisz nie jest normalne

Gość wiesz ktoś tu miał rację
Ale Ona zachowuje się jak by nadal tam mieszkała, a w domu z chlopakiem tylko nocowała, a to nie jest normalne...

Gość Autorko to po co ty
wychodziłas za mąż? Myślałam, że pobierając sie tworzy sie nowa rodzinę a w twoim przypadku wygląda to tak jakbyś dołączyła swojego męża jako dodatek do swojej rodziny. i nikt tu nie mówi o zrywaniu kontaktów z rodziną ale to co ty robisz to gruba przesada.:o