Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalija18

Starszy Brat mnie podgląda !!! itd. POMOZCIE

Polecane posty

Gość Zenek Śmietana
dziurka w nosie --> ale z Ciebie szmatławiec, dziwka pospolita jak można z kuzynem sie bzykac?

Gość GEJowy gugała
cześc siostrzyczko chodx na sianko zrobimy pukanko

Gość ja bym napisała tak
To mnie nie śmieszy bo to moze byc cos poważnego.Jestem na Was zła

Gość GEJowy gugała
to był podszyw pod moją osoby, jest tylko jeden GEJOWY GUGĄŁA a ja nim jestes

Gość ja bym napisała tak
ok

Gość krik
powiem Tobie, ze u mnie byl troszke inaczej i to kilka lat temu moja sisotra mnie podlgadala. mieszkalismy jeszcze razem ja mialem 23 lata ona 19 :) i w sumie mialem dziewczyne a ona chyba wiedziala, ze wiem, ze mnie podglada (brzmi pogmatwanie). Potem na ktorejs imprezie skonczylo sie w lozku, jakos nikt nie ucierpial ani traumy po tym tymbardziej nie mial. fakt wyprowadzilem sie na swoje rok pozniej ale z sis mam super kontakt xD jak Tobie z tym zle to nie wiem pogadaj z kims starszym, hmm nawet ja moge pogadac z Toba.

Gość Natalija18
Nie chce rozmawiac ! Chce twardego bata ! Rozmowa jest dla mnie za trudna rzecza ! Jezeli nie jestes w stanie zapchac mi dwoch dziurek jak to robi brat po moim sraniu, to idz do mamusi maminsynku. Uwielbiam wielkiego dragala slizgajacego sie w moim odbycie tuz po tym jak sralam. Nawet dupska sobie nie wycieram, bo sie lepiej slizga mmmmmmm ! A potem robie mu czekoladowego lodzika...

Gość ona**
Porozmawiaj z nim w prost że Ci się to nie podoba.I że nie życzysz sobie takich scen a jak nie pomoże to powiedz rodzicom.Ale tak dalej być nie może.

Ja bym powiedziała coś na żartu żeby mu się głupio zrobiło: np jakby mnie klepnął w tyłek powiedziałabym: "weź głupcze znajdź sobie dzewczyne i ją klep w tyłek a nie siostre" i parę testów tego typu może by się kapnął koleś że jego zachowanie nie jest ok.

Gość a-z best
daj mu

Gość Aśś...
Słuchaj... Ja powiem wprost on chcę cię przelecieć... zgwałcić. Nie daj się! Jeśli by cię zkrzywdził wiesz... może to grozić tym, że możesz już nie mieć dzieci ;/.

Gość bezubezubez
sranie w banie...przelecieć, zgwałcić, zamordować i zjeść. Ludzie, opamiętajcie się. Jest siostra i brat, siostrze się wydaje że brat ma na nią ochotę, ale po czym wnosi???zastanówcie się! Po tym że na nią patrzy?? OK, podglądanie to lekkie przegięcie, ale co, ona nie ma języka w gębie?? Podglądanie rodzeństwa odmiennej płci w okresie dojrzewania to zjawisko powszechne, i nie ma nic wpólnego ze zboczeniem. W poźniejszym okresie może niepokoić ale bez histerii. Porozmawiaj z bratem a gwarantuję że problem sie skonczy Powodzenia

Gość nananananananananaaa
" Podglądanie rodzeństwa odmiennej płci w okresie dojrzewania to zjawisko powszechne " Chłopak był w wieku 24 lat , a Ty nazywasz to okresem dojrzewania ?

Gość A ja bym zrobiła tak
Ja bym mu po prostu wyjebała jakby mnie klepnął w tyłek. To raczej nie jest normalne. ;/ Jeżeli chodzi o podglądanie. Przykrywaj sobie czymś to okienko. I gitara. Znaczy jak rozmowa nie podziała. Uważam też że to nie z rodzicami powinnaś pogadać tylko z nim. Ja pierdziele dorośli już jesteście. No i docięła coś żeby sobie jakąś pannę do macania znalazł a nie ciebie tykał.

Gość zrób mu...
obciagnij mu loda i bedzie po zabiegu... ... i powiedz , ze takiej lipy to jeszcze na oczy nie widzialas i po robocie. :) ... i wpdanij do mnie, na całą nockę ;) pozdr

Gość zrob mu...
*wpadnij

Gość zrób mu...
taaaa.... powiedz mamie, mama się tym zajmie ... ;)

Gość mnie_również
molestował kilka lat starszy brat jak byłam mała, posunął się trochę dalej niż podglądanie czy przypadkowe dotykanie (od razu mówię nie zgwałcił mnie) ale kazał się dotykać... tłumaczył że wszystkie rodzeństwa tak robią i że to moja powinność a jak nie chciałam to się na mnie obrażał więc ustępowałam... mała byłam to mu wierzyłam... on myśli że ja tego nie pamiętam... nie daj się autorko, to może prowadzić do gorszych rzeczy

Gość Natalija18
Brat mnie zgwalcil .. nie mowilam tego nikomu -.- fajnie bylo ale nie moge z tym zyc..

Gość jak masz fajne ciałko, a on
jest samotny...

Gość Natalija18
Cyba jestem z nim w ciazy..okres mi sie spoznia:(

Gość cesz sie ze masz takiego brata
kazdy by hcial miec taka siostre... co cie kosztuje niby przypadkowe otarcie sie o niego lub pozwolic mu dotknac swojej piersi lub pupy - dzieki temu bedzie cie tylko bardziej kochal!

Gość przeczytane na kaffee
A to niejedna tu pisala ze sypia z bratem, albo brat napalony na siostre:D:D:D:D

Gość Natalija18
Przez tego brata głupiego urodził się mi syn z porażeniem mózgowym :( I lekarz powiedział że z racji iż to syn mojego brata, nie pożyje długo ;( A to taka śliszna klusia, tylko zeza ma takiego dziwnego ;/ Dzięki za pomoc, ale byłam głupia i was nie posłuchałam