Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sałatka pieczarkowa

Najlepszy wiek na zajscie w ciąze ???????????

Polecane posty

Gość sałatka pieczarkowa

Dziewczyny jak to jest jaki wiek uwazacie za najlepszy na zajscie w ciaze i urodzenie dziecka ???? Jak slysze ze ktos mowi ze 30 lat to najlepszy wiek to mi rece opadaja :(, a jak sie okaze ze w wieku 30 lat sa jakies komplikacje i trzeba sie leczyc to co wtedy ???? ja mam 24 lata moim zdaniem 24 - 27 lat to najlepszy wiek na pierwsze dziecko :)

Gość sałatka pieczarkowa
i jak ??? zastanawiacie sie ??/

Gość Saddam Al Mohamed
u nas twierdzi się, że to tak 12-13 lat

najlepszy wiek? podsumowując wiele innych topików to idalny wiek to - po studiach, - z super karierą zawodową, super stanowiskiem - bardzo bardzo dobrze płatnym - z mężem na jeszcze lepszym stanowisku - z pięknym domem z ogrodem - jak zwiedzisz cały świat, najlepiej kilka razy... więc gdzieś koło emerytury :D ja tam urodziłam Synka gdy miałam 23 lata i wg mnie dla mnie to był bardzo dobry czas :D

Gość zjawiskowa
25lat

Gość sałatka pieczarkowa
blondyna >>> popieram ja tam zaluje ze juz mam tyle lat a tu sie okazalo ze mam problemy i nie wiadomo kiedy przyjdzie dziecko :(

Gość mała kluseczka
Ja jak urodziłam pierwsze dziecko miałam 22 lata, wpadłam więc nie planowałam, jak miałam 29 lat poroniłam dwa razy i wtedy dziękowałam Bogu że wtedy wpadłam bo nie wiem czy bym miała dzieci a tak mam. Wiec uważam że wczesne macierzyństwo nie jest czymś złym, natomiast .późniejsze może nieść komplikacje.

Gość losperros
28, jesli kobieta nie ma mentalnosci matki polki i chce pozyc takze dla siebie.

Gość sałatka pieczarkowa
a z dzieckiem nie da sie zyc dla siebie ????? Przeciez dziecko nie jest TYLKO kobiety :)

Gość HEINEKEN BIER
w fachowych pisemkach ktore czytałem jak byłem z zona u gina to od 19 do 25 lat.

Gość sałatka pieczarkowa
no tez moze byc H.. cos tam ;)

Gość czytająca...
ja mam 27 lat i jestem w pierwszej ciąży. skończyłam jedne studia teraz jestem na drugich, mam stałą pracę, mieszkanie, prawie męża :) - ale... 27 lat to stanowczo za późno, moje ciało sie buntuje w każdy możliwy sposób

Gość Koło 30
lat.

Gość Pewnie mie zakrzyczycie
ale ja nie wyobrażam sobie mieć dziecka wcześniej niż w okolicach 30-tki.

Gość Taaa chwalicie zachodzienie
w ciażę po 20tce a kolejne dzieci i tak macie czesto w wieku 30 czy 30kilku lat i co?

Gość Popieram poprzedniczkę
w moim przypadku nie będzie to wcześniej niż dopiero za kilka lat a mam obecnie 25 lat i na dzien dzisiejszy nie wyobrażam sobie miec dziecka.:)

Gość Magduta
Najlepiej zakończyc, lub byc na końcówce planowanej edukacji- wtedy po odchowaniu pociech przyjdzie czas na robienie zawrotnej kariery, Ja mam 29 lat. Córke urodziłam , jak miałam 24 lata, syna 3 lata później. Teraz na 29 urodzinki spodziewam sie trzeciego "Bąbla". Ciąze przechodzę rewelacyjnie ( chociaż z tym to bardzo różnie u każdego bywa...). W wieku 33 lat będę miała dzieci "odchowane" i koleżanki, które nie zdążyły sie rozmnożyc- będą mi zazdrościc...

Gość A póki co to ty im
pewnie zazdroscisz swobody!:classic_cool:

Gość No to już widze
jak ty bedziesz robić tą zawrotna karierę po 30-tce!LOL!

Gość napewno przed zalogowaniem
sie na naszej klasie, bo przecież czym byście sie tam chwaliły? :-0

Gość jedne chwala sie karierą
a inne setką fotek swoich dzieci.:O

Gość Magduta
Ciąża nie ogranicza swobody. Nie muszę się upijac przy okazji wyjścia z domu . Siedzenie w domu z dzieckiem po porodzie jest czymś zupełnie normalnym i nie trwa wiecznie... Dzieci nie są TYLKO MOJE i jak mam ochotę- mogę robic to, co chcę... Wystarczy umówic się z mężem, dziadkami, lub nianią... Swobodę miałam taką na studiach, że mi wystarczy na 10 lat... Jak mamy obowiązki- to każda przyjemnośc jest przez nas bardziej odczuwalna i doceniana...

Gość I zaczyna się przekonywanie
do swoich racji. Niech każda decyduje sie na dziecko wtedy kiedy czuje sie na to przygotowana a nie pod presją otoczenia. W końcu każdy jest inny.

Gość I zaczyna się przekonywanie
tia.... bardzo kiepski podszyw, którą to znów zabolało?:o

Gość mamuska 23
ja urodziam w wieku 23 lat i robie co chce nic mnie nie ogranicza... swoboda eh dla mnie maciezynstwo to pełen luz... z mala robimy co chcemy kwestia organizacji...

Gość to ciekawe że na tym forum
siedzą tylko młodociane mamuśki.:classic_cool:

Gość Sama nie wiem jaki wiek
jest odpowiedni. Wydaje mi sie że najważniejsza jest gotowość na dziecko a nie wiek. Ja póki co nie mam jeszcze instynktu macierzyńskiego.

Gość mamuska 23
dzielimy sie z mala pilotem do TV ;-) raz to ja przelanczam na TVN Style, a raz ona :-) jak już po 3 dniach zaczyna przebierac jej pampersik to wtedy obie smiejemy sie w glos i dzwonimy do ktorejs z 6 hipotetycznych babc :classic_cool: zawsze ktoras przyjedzie i przebierze, nakarmi, uspi :classic_cool: a potem znowu TVN Style i.......swoboda i pelen luz :classic_cool: