Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przewaga+

Dlaczego facet we wszystkim przewyzsza kobiete? Moim zdaniem kobiety sa uzalezni

Polecane posty

Gość Przewaga+
Tak we wszystkim bo bez facetow kobiety nawet nie potrafia sie zaspokoic sexualnie a co powiedziec cos innego...

Gość Przewaga+
Tak ci sie malenka tylko wydaje...

Gość mangoos
Rasa ludzka, to mnajpierw mężczyzni....potem długo długo nic, a potem są kobiety, a potem po kolei małpy i reszta zwierzaków... Rzekomo w rodzeniu dzieci kobiety są lepsze, ale i w tym nawet mężczyżni muszą babom pomóc :)

Gość mangoos
połóż faceta włóżku obok siebie - to od razu bedzie wiedziec o co chodzi...a teraz połóż wibrator na łóżku obok siebie... hm... no raczej sam ci do dziurki nie wskoczy :P

Gość mangoos
ok - a jak wibrator leży na tobie to co ci po tym? hehe:) nie porównuj nigdy faceta z wibratorem - zawsze bedziesz przegrana. jesli zabawka na baterie jest dla ciebie lepszym partnerem niz facet...to rzeczywiscie, masz wymagania na poziomie bateryjki R3 - ani długa ani gruba...

Gość baby som gópie

Gość teee black kolor
myslisz ze nie widac ze stary/a z ciebie user pod nowym nikiem?:O

Gość katusa
Hej kobitki, czego tu szukaja prostaki? Nigdy nie pojma, ze swiat sie opiera na kobiecie, a faceci nie graja tu znaczacej roli, sa tylko pionkami.

Gość Faceci-70Kobiety-30
Moim zdanie praktycznie kobiety sa calkowicie uzaleznione od facetow bo we wszystkim graja glowna role. Ja to oceniam procetowo tak: faceci-70% kobiety-30%

Gość Mnie przewyzsza tylko
wzrostem.:classic_cool: W końcu prawdziwy facet ma powyżej 185 cm.:D

Gość Tylko tyle Watpliwe...
Czyzby tylko wzrost? Z reszta sama sobie radzisz? We wszystkim jestes the best?

tak!:classic_cool:

Gość Prawdziwy okaz...
To ty prawdziwy okaz kobiety jestes. Sexualnie sie sama zaspokoisz, cos nawali ty to naprawisz itd...

pewnie ze sama wszystko zrobie tylko czasem leniwa jestem i potrzebuje wtedy jakiegoś pachołka do roboty!:classic_cool:

Gość Fantazja...
Aaaa... I niby to prawda? A co bys zrobila gdyby ci nawalilo auto? Zaraz telefon po pomoc... A co naprzyklad wibrator wylizal by ci muszelke...

Gość człowieku kobieta nie potzebuj
e wibratora do seksu,a zadne lizanie przez zadnego faceta nie zastapi prysznica kesli idzie o formę doznań. większość facetów zanim w ogole pojmie jak piesci sie łechtaczkę , musi przejsc kurs jak wspinaczkowy.

Gość Rozumiem z ejak facetowi
kompletnie rozpieprzy sie auto, to zarzuca je sobie na plecy i idzie dalej:P Tak sie składa, z eprawie kazdy facet ma auto - cokolwiek w nim zrobić dobrze , potrafi moze 20% ze 100%. Reszta nei ma zielonego pojecia o jakiejkolwiek motoryzacji,

http://www.automatykaonline.pl/news/news_.php?id=424 http://www.feniks.ugu.pl/news.php?readmore=385 http://www.dziennik.pl/nauka/article86939/Mezczyzn_czeka_zaglada.html wystarczy?? Nauka sama potwierdza, że meżczyzna staję się coraz bardziej do zastąpienia w płodzeniu, a jego chromosom Y okazuje się bardzo słaby, Pokażcie mi chociaż jeden artykuł w którym jest opisana (naukowo potwierdzona) teoria, że to kobiety wyginą, a meżczyźni bez nich przetrwają, Nie ma!! A tych o wyginięciu mężczyzn w internecie są setki. Więc nie ośmieszającie się taka tezą jaka jest w temacie..

Gość baby som gópie
i nie umiom jezdzic i som do niczego

Gość Sposobu brak...
Niby jak mozna nas zastapic? Lub w czym jestescie lepsze? A wiem lepiej gotujecie i sprzatacie... "i to nie zawsze"

Gość Gdzie ci mezszczyzni
Ludzie gdzie jest nasza dominujaca rasa faceci dlaczego sie nie bronimy przed kobietami przeciesz my zadzimy na tym swiecie...