Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przewaga+

Dlaczego facet we wszystkim przewyzsza kobiete? Moim zdaniem kobiety sa uzalezni

Polecane posty

a ja już mam w dupie wasze kłótnie :P na poczatku brałam aktywnie udział w takich tematach, teraz chłodno na to patrze, tylko idiota zakłada takie topiki, gdzies ucierpiala psychika i tyle, a niech sobie znajdzie idiotke która beddzie uwazała jego słowa za swiete - powodzenia

co wy gadacie, o jakim zaspokojenie potrzeb kobeity wy gadacie :d albo wam nie staje albo sex 30 sekundowy ;D widziałam i przezyłam nie jedno w zyciu wiec hahah co do do wyginiecia mezczyzn ....... baj baj maszkary :D

Gość hmmmm .....................
Po pierwsze .... Argument, że najpierw był facet ... to żaden argument na korzyść faceta, a wręcz przeciwnie ... wiadomo, że ewolucja szła do przodu, a nie do tyłu ... :P czyli najpierw był neadertalczyk ... a teraz Homo sapiens.... czyli idąc tym tropem dalej - najpierw był facet, a potem kobieta ... :P Nawet w technice tak jest ... najpierw są wersje ubogie .. a potem rozwinięte ... nigdy odwrotnie .... :P

Wystarczy spojrzeć na sportowe rekordy ... Kobiety stystematycznie i znacząco poprawiają je ... a faceci tutaj marniutko się przesuwają do przodu .... :P

Gość autorko ty mnie nie rośmieszaj
możesz co najwyżej powiedzieć o sobie że jesteś szowinistyczną męską świnią. Amen.

Gość Zitrone
wiadomo, że na początku był facet..... w końcu zawsze zaczyna sie od zera.:classic_cool:

No właśnie sam ten temat podkreśla brak rozwoju umysłowego ... Czy ktoś lepszy musi to podkreślać, aby inni to zauważyli? Nieeee ... bo byłoby to widoczne i niepodważalne.... Nie mówi się o "oczywistościach", które nie wymagają komentarza .... Ktoś kto sztucznie próbuje się dowartościować musi mieć problemy ... ze sobą ... z kobietami .... Eh ... ta ewolucja .... słabsze jednostki drogą naturalnej selekcji ... odpadają ... :P I to pewnie chwytanie się brzytwy przez autora... hehe :P

Gość kobieta ma łechtaczkę
czyli małego fiutka, facet ma ciut większego, i to nie każdy hahaha