Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tysiaaaa

male cycki = zdrada?

Polecane posty

Gość tysiaaaa

male cycki czyli naprawde male czyli A na sama mysl o zwiazku widze jak moj facet slini sie na widok wiekszych...nie wiem czy chce to znosic jak jest u Was?

Gość tysiaaaa
upppp

Gość tysiaaaa
buhahahh skoro to genetyczne to ide zjebac pradziadka i prababcie :P

Gość lllllllllooooooooooooollllllll

Gość ok ok ok
ale co nie ktorych odp sa adekwatne.pffff nie martw sie tysiaaa mam tyn sam problem:)

jak mu nie pasuje to niech sobie zmieni a ty znajdziesz goscia ktoremu nie bedą przeszkadzac male piersi, masakra, za duzo TVN

Gość kolega z osiedla
słuchaj martynka wracaj do polski mi sie twoje cycuszki zawsze podobały.

Gość tysiaaaa
lol widac chora jestem,ze sie swoich malenstw czepiam ;)

Gość Poka cyce tysiaaaa
:D

Gość tysiaaaa
hahhah no wlasnie...pokazalabym ale sie wstydze.. ehh i wszystko jasne, duzy temperament i male (bardzo) cyce daje pewnie jakas srednia ;)

Gość zaraz zaraz zaraz
przecież on doskonale wiedział z kim się związał kiedy się poznaliście, to chyba nie wyglądałaś wizualnie na kogoś z 95D? :o nawet widząc kogoś tylko w ubraniu można bez problemu określić jaką ma sylwetkę więc co, nagle mu nie pasuje??? coś mi się wydaje,że to emocjonalny niedojrzały facet, nie dorósł do związku w odp na Twoje pytanie: NIE, jeśli się kogoś kocha TAK jeśli się nic do tej osoby nie czuje, wtedy można zdradzić wyszukując tysiące argumentów za: w tym za mały/duży biust

Gość zochaaaaaaaa
ja tez mam małe 75 A i bardzo atrakcyjnego faceta, który mówi że je uwielbia i są najpiękniejsze na świecie... od tamtej pory tez tak uwazam. pozatym nie oglada sie za innymi cyckami. są tez inne czesci ciała. może masz fajny tyłeczek?!;] nie chcialabym zeby byly duze i za 10 lat wisiały mi wymiona do pasa i nie usmiechałoby mi sie noszenie na starość jakiegoś rusztowania na biust.

Gość kjkjkjk
ja mam male b a moj szaleje za nimi wystarzy ze je odkryje lub zdejne stanik to..... :D:Dno i ma fipla na punkcie mojego tylka:D:D

Gość Salommmonna
Mam AA i mialam faceta ktory kochal mnie i moje piersi i dzieki niemu je polubilam rowniez. Ale nie jestesmy juz ze soba, i tez boje sie nowego zwiazku, ze chociaz bedzie mnie kochal to bedzie mu teskno do wiekszych. I nie chodzi o duze cycki tylko w ogole o cycki bo ja ich prawie nie mam

Gość zaraz zaraz zaraz
czym wy się przejmujecie? tak wiem, że w dzisiejszych czasach to może się wydawać problem, ale to jest problem stworzony przez facetów i przez to tyle kobiet się dołuje nie ma sensu wiązać się z kimś dla kogo najważniejsze jest opakowanie są jeszcze tabletki i operacje, ale czy chcecie narażać własne zdrowie, żeby móc z kimś być? nic nie jest tego warte

Gość troche inaczej
słuchajcie ja mam 80 C i do tego jestem dośc pulchna,wolałabym miec mniejsze i byc szczuplejsza.....

Gość hujograjca
pulchna, no nie kumam takich lasek jak ty nazekasz ze masz nadwge a czyja to wina, nie wpierdalaj tyle i po problemi to i moze z cycek spadnie ci jedna miseczka. a ta deska ktora po ciemku wyglada jak chłopiec nic nie zrobi, jest skazana na zycie bez cycek.

Gość FeldekO
Ja tam lubie male, wyobrazam sobie ze uprawiam seks z chlopakiem.. Moze to dlatego ze lubie tez chlopakow? Sam nie wiem, ale wole dziewczyny z malymi cyckami , wlosy na krotko, w spodniach

Gość Kazik L.
A jak dla mnie w spodniach żadne włosy nie mają prawa się znaleźć!

Gość Kazik L.
W epoce Młodej Polski kobieta z małymi piersiami uchodziła za ideał piękna.

Gość tysiaaaa
generalnie to wszyscy macie racje ;) operacji sobie nie zrobie, czulabym sie idiotycznie z workiem plastiku pod skora ... znam siebie. ale ze nowego zwiazku sie boje to jest cholerna prawda