Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

przeszłość ma duże znaczenie?!

Polecane posty

Gość zrozpaczonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mam problem. Jestem z facetem rok czasu, i w ogóle nie opowiadaliśmy sobie o swojej przeszłości tak dogłębnie, bo uważałam że nie powinnam się zbyt interesować i wypytywać. Nie chcialam byc nachalna itd. JEdnak odzisiaj rozmawialam z koleżanką i dowiedzialam sie, ze kilka lat temu pracował w agencji towarzyskiej a wcześniej pilnował dziwek na ulicy, a także dowiedziałam się, że miał wiele dziewczyn [w wiadomym celu]. Wiedziałam o tym np że siedzial w wieznieu i brał kiedyś narkotyki ale zaufałam mu. Anita ostrzegła mnie, że może mnie zdradzać, i nawet mimo iż się zmienił to jeśli był dziwkarzem to nim pozostanie. Bardzo go kocham i nie wyobrażam sobie co bym wtedy zrobiła. Bardzo długo o mnie zabiegał [jakies 5 miesiecy na początku bylismy tylko znajomymi bo ja nie chcialam niczego wiecej]. Nie wiem czy dac mu szanse, czy przekreślić go za jego przeszłość tak jak radziła mi kolezanka?! On oświadczyl mi się i chcialby zalozyc ze mną rodzinę, jednak ja zwlekam z odpowiedzią. Nie wiem coi robic. Mam 19 lat a on 26.

Gość takie
Trudno radzić w takich sytuacjach, ale myślę, że jesteś jeszcze bardzo młoda i nie śpiesz się ze ślubem, za kilka lat będziesz żałowała, że za szybko podjęłaś decyzję