Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biznesłomenn

Kobiety sukcesu sa tu jakies??

Polecane posty

Gość biznesłomenn
a ja jestem....... :) nie wiesz co robie :) mam siec sklepow w Polsce.......ty mowisz o malej firemce :) a nie Firmie ;) ja w to cale zycie zainwestowałam ...wszystko co mialam ...sama!! wszystko sama!

ło, na mojej polibudzie jest wiecej dziewczyn na AiU :P nie martw sie na automatyce na calym moim wydziale sa...4 dziewuchy (na 5 lat studiow):P :D

Gość a ja jestem.......
a ja sieć hurtowni i skleów...i co to zmienia, przestań dziewczyno...ja też do wszystkiego doszłam sama, a na pierwszy sklep musiałam pożyczać pieniądze, bo nie chciałam brać od rodziców i co z tego ?! ja nie widzę powodów do chwalenia się, bo robiłam to dla siebie, a nie na pokaz.

Gość biznesłomenn
sowaaa i jesteś szczęśliwa?, czy czujesz, że ci coś umknęło? jesli to pytanie skierowane jest do mnie to powiem ze jestem szczesliwa ale umknęło mi kilka lat mojego zycia....zero rozrywek ,zero znajomych nawet kontakty z rodzina ucielam...ale oplacalo sie...teraz zyje tak jak chcialam...cos za cos...8 lat niby zmarnowanych ale jednak...warto bylo

Tez sie troche bałam na poczatku , bo wszystkie moje kolezanki poszły na socjologie , pedagogike itp. Ale teraz nie żałuje , jest super z facetami:) Tymbardziej jak sie umie wiecej niz oni:P

Gość biznesłomenn
a ja jestem....... ja tez dla siebie i dla rodzicow ...tez pożyczałam na pierwszy sklep...

bizness.. to było do ciebie:). No cóż każdy ma prawo mieć swój system wartości. Ja mam zupełnie inny... i dobrze mi z tym. Skoro ty także osiągnęłaś to co faktycznie chciałaś to moje gratulacje

Gość biznesłomenn
sowaaa 8 lat zmarnowałam ale opłacało sie :) teraz inwestuje w inne firmy nie dla kasy ....lubie pomagac;)