Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem kurcze

Czy już nie ma normalnych?

Polecane posty

a muzełumanie cenią sobie dziewictwo. Ale po ślubie sex nie jest tematem tabu i zwracają duzą uwagę, zeby współmałżonek był zadowolony. Chyba czas zmienić religię:p

Gość M and Ms
nie ma juz normalnych. zostali tylko kombatanci a nowe szeregi są co raz bardziej spedalone:D

Gość nie wiem kurcze
sumienie k niektóre pójdą na to niektóre nie, ja do takich nie należę po prostu szkoda mi, że tak się to zakończyło nieciekawie a może rzewczywiście nie powinnam się z nim nawet pocałowac, może to odczytał jako jakiś znak albo zachętę ale cóż poniosło mnie a mimo to uważam, że taka propozycja jest do dupy :(

Gość nie wiem kurcze
bojeee sie heheh masz kompleksy! ! sam wychodziiiiiiiii!!!!!!!! uuuuuuuuuuuuuuuu ale sie bojeeeeeeeeeeeeeeee : hehe hehe nie moge CrazyHappySadGirl odnoszę wrażenie, że coś z tobą mocno nie tak dziewczynko :D jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to czemu po prostu się nie zamkniesz hm?

Gość nie wiem kurcze
czyli takich facetów powinno się podzielić na takich co "nie mogą się oprzeć" i nie zastanawiając się ot tak sobie palną, takich, którzy świadomie idą na impreze w określonym celu zdobycia panienki na jednorazowy numerek, ach no i jeszcze trzecia grupa - desperaci :)

Gość mnie martwi
to bylo do mnie pytanie czy nie boje sie ze gdzies sam wychodzi on ma tak malo czasu - to pracocholik ze jak sam gdzie wychodzi to chyba do pracy i czasem go kolegów :-) ale czasem ja tez mam obawy ze on moze poznac inna , moze dlatego ze oboje nie czekalismy dluzej z sexem i sami dla siebie bylismy " tacy łatwi" On poleciał na mnie tak szybko i ja na niego tez. Z jednej strony to dobrze ale z drugiej ja moge przypuszczac ze on tak lekko trakuje sex ze z inna moze tez to zrobic szyko i to samo on moze o mnie pomyslec, chociaz juz wiele sobie wyjasnilismy

wiesz, moim zdaniem nie mozna tego tak potepiac jesli obie strony sie na to godza, tego chca, to ich sprawa, ich decyzja a jak ludzi dzielic to ja tam nie wiem, ja na kazdego czlowieka patrze indywidualnie, staram sie nei wrzucac do jednego worka wszystkich tylko dlatego ze ktos zrobil tak a nie inaczej

Gość nie wiem kurcze
dzięki za odpowiedzi :) miłej nocki życze

dobranoc kurcze przypadek andrzeja akurat jest bardziej skomplikowany, on skupia sie na zlych rzeczach, wyciaga zle wnioski do tego nie wszyscy ktorzy komentuja jego wypowiedzi robia to ze zlosliwosci :p