Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem kurcze

Czy już nie ma normalnych?

Polecane posty

Gość nie wiem kurcze

Facet mi zaproponował wczoraj, że mnie weźmie do hotelu :/ poznaliśmy się jakieś 4 tygodnie temu i w sumie to widzieliśmy się 3 razy w klubie, bawiliśmy się ze sobą, wczoraj dałam mu się pocałować pierwszy raz a ten mi z hotelem wyskakuje porażka :O

zgadzam się z przedmówcą,a ci co przeżyli saż zajęci ;O( umów sie i nie przyjdż ,niech zrobi rezerwację i zapłaci,

Gość nie wiem kurcze
przy takim nastawieniu facetów to nie można z nikim zatańczyć, porozmawiać a zwykły pocałunek wywołuje propozycje łóżkowe odrazu ehh... i to już nie pierwszy taki debil co raz na takich trafiam :O

Gość tez tak mialam
tylko ze ty sie z nim widzialas w klubie 3 razy a ja poznalam faceta i w ten sam wieczor mi zaproponował sex a ze widzial ze niezbyt jestem chetna to zachecal ze zaplaci mi facet tak na oko mial moze ze 35-38 lat odmowilam wydaje mi sie ze nie wygladam jak dziwka nawet sie wyzywajaco nie ubieram on mowil ze barzdo mu sie spodobalam jest samotny i pragnie sexu - przeciez od tego sa burdele

myslisz ze jakby wszystkie dziewczyny zawsze w takich sytuacjach odmawialy to faceci by takie propozycje skladali? ;)

Gość nie wiem kurcze
no własnie i to jest złe, przez takie puszczalskie laski faceci potem wszystkie sprowadzają do jednego poziomu

Gość nie wiem kurcze
nie gorsze niz to ze rpzez takich facetow ty sprowadzasz potem wszystkich do jednego poziomu powiedzmy, że ten etap jeszcze nie nastąpił, stad topik i pytanie:D ale coś czuję, że jest już blisko :)

dobra powiem prawdę są normalni ale zeszli do podziemia jak AK żeby do nich odtrzeć musisz najpierw zapisać się do AK albo ZHP czasem można ich spotkać na mazurach tam mają tajne zjazdy normalnych powodzenia

aż się boję zapytać czym mają się odznaczać ci normalni... :O "ten mi z hotelem wyskakuje porażka" jeżeli wyskakuje tak miesięcznie kilku... i jest atrakcyjny to pewnie na swoje wychodzi

Gość nie wiem kurcze
ciężko nie generalizować :/ normalni mieliby się odznaczać tym, że nie składają takich dennych propozycji, tak, pewnie wychodza na swoje ale mogliby też zaakceptowac fakt, że nie każda dziewczyna po 3 spotkaniu idzie do łóżka, mnie to bulwersuje jak mi facet zadaje takie pytanie i znajomość się kończy wraz z jego zadaniem

Gość mnie martwi
ja poszlam z takim jednym na sex bo tak namawial mnie i namawial a tez nie bylam juz trzezwa on mi sie podobal juz wczesniej i teraz nie wiem czy dobrze zrobilam bo niby jestesmy razem ale on mi nie wierzy i mysli ze go zdradzam pewno mysli ze jak tak łatwo z nim poszlam do łozka to z innym tez tak zrobie praktycznie nasz zwiazek zacząl sie od sexu i chyba głownie na sexie sie opiera ...chociaz ja go chyba kocham a czy on mnie ? .... to ja juz nie wiem sama :-(

Gość nie wiem kurcze
a ja sama nie wiem czy to już takie powszechne, że dziewczyny aż tak się puszczają, że to pytanie jest normalne, taki miał ton głosu jakby pytał jaka jutro będzie pogoda

"mnie to bulwersuje jak mi facet zadaje takie pytanie i znajomość się kończy wraz z jego zadaniem" a czemu od razu bulwersuje? każdy ma prawo do własnych oczekiwań i planów na życie... i nic wszystkim pasować nie będzie a nie jesteś przypadkiem bardziej zbulwersowana dlatego, że wreszcie trafił się przystojny, zainteresowany, wyglądało na rozwój w dobrym kierunku a tu zonk... niż tą jego chęcią szybkiej konsumpcji

Gość mnie martwi
w ogole to niestety taka jest prawda ze faceci mysla bardziej fiutem szczegolnie jak im sie jakas kobieta bardzo spodoba fizycznie i jej pragna to zaraz mysla o sexie z nia tak było z moim - rozmawialismy o tym czemu wtedy tak bardzo ciagnal mnie do lozka zwlaszcza ze znalismy sie krotko a on tlumaczył ze tak bardzo mnie pragnal wtedy ze nie mogl sie pohamowac tylko ze ja mysle ze moze niepotrzebnie mu wtedy uleglam !!!!

kurcze wyjscia sa dwa byl albo wyjatkowym debilem - jesli panny ciagle mu odmawiaja a on dalej brnie w tym keirunku albo jednak sie zdarza ty go znasz, ty z nim gadalas, ty sobie odpowiedz

Gość nie wiem kurcze
a nie jesteś przypadkiem bardziej zbulwersowana dlatego, że wreszcie trafił się przystojny, zainteresowany, wyglądało na rozwój w dobrym kierunku a tu zonk... trafiłeś w samo sedno dodałabym jeszcze błyskotliwy, zabawny, inteligentny, naprawdę mnie zainteresował a nie często tak się trafia, że pomyślę sobie "może to jest właśnie to" tylko że to właśnie ta chęć szybkiej konsumpcji jest tym zonkiem więc do jednego się sprowadza, po prostu smutno mi i zła jestem, że jak już się trafił jakis pozornie w porządku facet okazuje się, że chodzi mu tylko o dupę za przeproszeniem ;/

nie wiem kurcze no własnie i to jest złe, przez takie puszczalskie laski faceci potem wszystkie sprowadzają do jednego poziomu sama jestes puszczalska! calowalas sie nim przeciez....... prowokacja.......

wygralem, nawet zdesperowany, jesli nie debil, dojrzy ze inna droga moze dac mu wieksza szanse, jesli ta zupelnie nie skutuje :p :D

Gość nie wiem kurcze
sama jestes puszczalska! calowalas sie nim przeciez....... facet mi się spodobał i go pocałowałampo prostu, nie uważam się z tego powodu za puszczalską

Gość nie wiem kurcze
mnie martwi a ty się przykładowo nie boisz jak on gdzieś sam wychodzi? to chyba powinno u was działaćc w obie strony, powinniście porozmawiać sobie o tym i wyjaśnić, że to jak zaczęliście ze sobą ma się nijak do tego co będzie dalej, powodzenia

"więc do jednego się sprowadza" w szerszej perspektywie zawsze chodzi o dupę :P "dojrzy ze inna droga moze dac mu wieksza szanse" ten z tematu raczej stosował tą inną drogę bo przecież nie zaproponował po 15 minutach albo na dzień dobry... tylko na 3 spotkaniu... a jak jest jak pisze przystojny i wygadany to nie wiadomo ile ma odmów... zresztą te dywagacje są bezpłodne :D

facet mi się spodobał i go pocałowałampo prostu, nie uważam się z tego powodu za puszczalską "facet mi sie spodobal i go po prostu wyruchalam nie uwazm sie za puszczalska":)

wygralem, no ale zauwaz ze temat tyczy sie tego, ze autorka nie jest przekonana ze dziewczyna w takiej sytuacji w jakiej ona sie znalazla idzie na taka propozycje ja prosta logika probuje tylko podstawic fakty, wnioski do wyciagniecia samemu :p

Gość nie wiem kurcze
CrazyHappySadGirl skoro dla Ciebie zwykły pocałunek i przygodny sex to to samo to gratuluję :D

"a ty się przykładowo nie boisz jak on gdzieś sam wychodzi? to chyba powinno u was działaćc w obie strony, powinniście porozmawiać sobie o tym i wyjaśnić, że to jak zaczęliście ze sobą ma się nijak do tego co będzie dalej, powodzenia" bojeee sie :) heheh masz kompleksy! ! sam wychodziiiiiiiii!!!!!!!! uuuuuuuuuuuuuuuu ale sie bojeeeeeeeeeeeeeeee :))::):) hehe hehe nie moge :)):