Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tomasz Jacyków

Hej hej bezguścia. Kto pogada?

Polecane posty

Gość taka se
blleee facet z gołymi nogami bleee

jesteś tak indywidualny w swojej inności że czas i pora iśc spać,nie myślisz racjonalnie,jutro wszystkich przeprosisz i będzie CACY

Gość taka se
najbardziej rozmemłany gej w Polsce :-P

To ty, pannico aniutysiaccostam, padniesz na kolana, błagając abym zrobił cos z twoim paszteciarskim wizerunkiem. Przesiadujac na kafeterii pewnie wszystkie macie cellulit i okulary w niemodnych oprawkach. Rozmemłany to może jest Jareki jego przetłuszczone oko, ja jestem wystylizowany przez samego siebie i z tegoz faktu dumny.

nie wiem czy mnie wzrok zawodzi (w końcu okularnica z duża dupą) Jesteś WYSTERYLIZOWANY ???? Boże i to przez siebie samego?

Gość taka se
ło matko to on masochista !!!!!

póki co na kolana mnie nie powaliłeś,przez ciebie jem kolejną czekoladę pogłębiając moja nadwagę olbrzymią,zdołowałeś mnie,naprawdę CHYBA SIĘ ROZPŁACZĘ ;o( jesteś ŻAŁOSNY!!! ludzie z gustem i polotem po prostu wygladają dobrze,nędzne imitacje potrzebują potwierdzenia swojej wartości i tworzą takie topiki jak ten.

Aniu... wierze w grube dupsko i okulary, ale chyba teraz nie masz ich na nosie. Nadal oczekuje odpowiedzi na pytanie: czemuz to boicie sie pokazac siebie? Dlaczego idac ulica nie mam na czym zawiesic oka? Dlaczego 75% polskich dziewczyn wyglada jakby studiowało automatyke i robotyke, pozostałe 25% zas jak zwykłe ku**y? Przy czym te ostatnie i tak wygladaja bardziej interesujaco. Czemuz to siebie tak okaleczacie?!

nie wiem gdzie mieszkasz,może w Pacanowie?To tłumaczyłoby głebie twych przemyśleń...

dla takiego znawcy jak ty ta druga kategoria k**wy,są na pewno bardziej pociągające,przynajmniej nie musisz wytężać swego intelektu

Tomasz jedź do Niemiec, albo Dani - tam sa piękniejsze. Facetom w Polsce juz sie w d.. poprzewracało. Sami wyglądają jak tatusie z oponkami , a oczekują, że wszystkie kobiety maja wyglądać jak Miss.

ojeeeeeej... ale mi głupio,to nie chodziło o STERYLIZACJE? SORKI,PISZESZ W TAK SMUTNY I DOŁUJĄCY SPOSÓB ŻE MYSLAŁAM IŻ UTRACIŁEŚ SWOJĄ MĘSKOŚC,