Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona swojego męża

Pamietnik samotnej żony-czyli 6 tygodni bez ciebie*

Polecane posty

Gość Żona swojego męża

No i wyjechał... Dziś rano.. spadło to na mnie nagle i niespodziewanie.. Poprzedniej nocy tuliłam sie do niego i martwiłam się jak sobie poradzimy a dzisiejszej płakałam że tak nagle wyjeżdża.. Wczoraj zadzwoniła jego mama i zaprponowała mu dobrze płatny wyjazd do Holandii... On nie chciał mnie zostawic samej ale przekonałam i jego i siebie ze to jest dla nas teraz jedyne wyjście.. Musiał szybko zrezygnowac z pracy.. Dobrze że nie zdążyl jeszce podpisać umowy w Polsce... Mama zamiar teraz wykorzystać ten czas, tak żeby nie mieć czasu na zamartwianie się.. Dieta, rower(jak wreszcie kupie), i basen!! No i dużo nauki do nadchodzacych egzaminów na studiach... no i troche pracy w butiku:) pozdrawiam Żona:)

oki wypełniłam sobie 5 godzin... czytałam notatki i wybierałam wzór na tatuż.... i co teraz... dalej mysle o tym jak bardzo z każda minutą oddala sie ode mnie aż dojedzie na miejsce i będę musiała taaak długo czekać na jego powrót;(

Gość gdfgdfgdfdgd
Większej kretynki nie widziałem......

oki wypełniłam sobie 5 godzin... czytałam notatki i wybierałam wzór na tatuż.... i co teraz... dalej mysle o tym jak bardzo z każda minutą oddala sie ode mnie aż dojedzie na miejsce i będę musiała taaak długo czekać na jego powrót;(

dlaczego kretynki?? czy to cos złego że tęsknie za moim mężem?? Tęsknie i to bardzo!! a to jest forum o zyciu uczuciowym a nie miejsce do odreagowania pod pamarończowym pseudonimem gfgfgfgf;/;/ jestes załosny!!

Gość niedorosłe osoby tak mają
za wcześnie zawarte małżeństwo :-O dwudziestolatka powinna jeszcze się uczyć tatuaż na mózgu sobie zrób