Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytający krakowianin

Dziewczyny jakie macie pasje? Co lubicie robić?

Polecane posty

Ostatnio zauważyłem że kobiety rzadko kiedy mają jakieś hobby, smutne to.

Gość bo kobita to dodatek do faceta
pudla birzesz na smycz i on też nie ma paski kobieta jest czymś pośrednim

No bez przesady, nie traktuje kobiet w ten sposob. Choc moze jest w tym odrobina prawdy, kobiety calkiem poswiecaja sie dla nas i moze z tego to wynika. A ja tak bym chcial znalezc taka kobiete z pasja........ taka ktora nie widzi tylko mnie, takie mnie najbardziej pociagaja. Eh.

Gość może są i takie jak napisałeś
ale w tych czasach jest masa niezaradnych facetów

Ja jestem zaradny :d

Gość pozdrawiammmmmmmmm
pisze wiersze układam kwiat moja pasja sa tez psy

To to juz cos :) Gratuluje. Zwroccie uwage, nawet tu na forum malo jest takich kobiet, a przeciez to miejsce gdzie smialo mozna nawet zmyslac i pisac jakies glupoty! To jest dowod na to ze kobiety nie maja nawet najmniejszych zainteresowan, a nie czasu zeby je pielegnowac.....

Rower, fitness, kiedyś wspinaczka(nie mogę z powodów zdrowotnych), Tybet, kino:) Mnie to się wszystko szybko nudzi;)

Gość taka se
nie mam pasji ale lubie czytac (nie harlequiny), lubie dobry film obejrzec, lubie co roku zobaczyc miejsce w Polsce ,w ktorym jeszcze nie byłam, lubie koty, lubie siłownie,lubie afrykę i marzę żebytam pojechac, podoba mi sie Transylwania i niedługo mam zamiar tam sie wybrac, lubię siłownie i chodze tam 2-3 razy w tygodniu, ilubie czasem na kafe obijac sie gdyby była inna moja sytuacja byc moze ze podrozowałabym..

ja jestem molem książkowym... dużo piszę, głównie na studia, na tematy historyczne, ale mam nadzieję, że dzięki temu się rozwijam ;) od czasu do czasu uda mi się zrobić w miarę dobre zdjęcie... i uwielbiam jeździć na rowerze... ruszać się, gdzieś bywać... poznawać nowe miejsca i ludzi... ale na pierwszym miejscu zawsze stawiam siebie samą jako mola, stety lub niestety ;)

Gość Ja lubię robić kartki
:P czytać, oglądać filmy, śpiewać (chociaż spiewam tragicznie), czasem poeksperymentować w kuchni, pływać...

Gość Szydełkowanie
:D

Gość zwykła kobietaaaaaaaaaaaaaaa
Uwielbiam grac w noge, skakac ze spadochronem i różna take extramalne rzeczy, astronomia mam swój teleskom, występowanie przed dużą publicznością, miosicale, śpiew, taniec nowoczesny chodze do szkoły tanecznej, sport; basen, skok w zwyż, koszykówka.............., muzyka, malowanie(obrazów) wypady z przyjaciólmi do kina na imprezy i 100000 innych rzeczy o których nie chce mi się już pisac