Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka i już

Do tych, które rodziły natrualnie - 2 pytania intymne...

Polecane posty

Gość kaśka i już

1. Powiedzcie mi czy pochwa z zewnątrz po 2,5 miesiaca jest już obkurczona czy jeszcze to potrwa? Wszystko widać, mam wrażenie, że ta wewnętrzna częsć jest bardzo odsłonięta :( 2. Kiedy zaczęłyście współżyć? Bo ja wczoraj i musialam uzyc oliwki bo było strasznie sucho i bolało, od tamtej pory leci żółtawy rzadki śluz, o słabym dziwnym zapachu i szczypi. Czy tak powinno byc?

każda kobieta jest inna/ u mnie do tej pory trwa obkurczania a urodziłam 5 mcy temu...chociaż juz gin powiedziała zę to końcówka i niedługo będziemy mogli sie o kolejnego dzidziusia stara;):) co do suchości pochwy to ja też miałam takie problemy i gin poradziła żeby kupić żel do miejsc intymnych czy jak to sie nazywa:)

Gość kaśka i już
Czyli rozumiem, że jeszcze sie skurczy ta zewnętrzna częśc pochwy tak?? :D

Gość kaśka i już
Aaaa i cyz po stosunku też leciał taki rzadku śluz z pochwy czy jakakolwiek wydzielina?

a u mnie spoko, wyglad po miesiacu byl juz taki sam jak wczesneij, po 3 tyg zaczelam seksowne szalenstwa i nic sie eni dzialo :) wiec racja ze kazda kobieta jest inna (dodam ze bylam szyta)

Oliwka to chyba nie jest dobry pomysł na miejsca intymne..Lepiej kupić specjalnie do tego przeznaczony lubrykant...Nie dziwię się,ze szczypie.. Pozdrawiam.

no właśnie są żele do kupienia np w aptece, ja używałam na ogół intimel ale ostatnio kupiłam fenimum i jest lepszy nie jestem i nie byłam w ciąży ale żelek czasem się przydaje;) a moze to się oliwka wylewała z ciebie??

u mnie po pologu wgole nie bylo widac ze rodzilam, a wczesniej no nie wygladalo to najlepiej co do nawilzenia to u mnie bylo o niebo lepiej po porodzie niz przed przed ciaza bylam dosyc "sucha w srodku" a po porodzie wszystko sie zmienilo wspolzyc zaczelismy po pologu dopiero chociaz kusilo juz duzo wczesniej :-D chociaz pamietam ze nasz pierwszy raz po porodzie byl srednio udany, ja bylam troche spieta,dopiero pozniej sie rozluznilam na calego jak masz watpliwosci to umow sie do gina na "przeglad" mysle ze on lepiej rozwieje Twoje watpliwosci ;)