Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A...B...C...

Dlaczego moja dziewczyna nie osiaga orgazmu?

Polecane posty

Gość A...B...C...

Podczas stosunku moja dziewczyna nie zawsze ma orgazm. Czy ktos moze mi doradzic co zrobic zeby go miala za kazdym razem?

Gość postaraj się ofermo

Gość jesteś kiepski kochanek
to jej nie zaspokajasz a gdy ma orgazm to udaje żeby nie było ci do końca przykro sama tak robiłam a z obecnym facetem mam zawsze orgazm

Gość A...B...C...
Ale kazda moja poprzedna dziewczyne doprowadzalem do orgazmu...

Gość to się tobie tylko wydawało

Gość ej moze troche mu pomozecie.
a nie ganicie! moze zapytaj po prostu... moze sprobujcie pod prysznicem...

No ja tez tak mam, ze nie moge osiagnac. Przez pierwsze dwa lata wspolzycia dziewczyna nie ma praktycznie szans na osiagniecie orgazmu pochwowego, tylko lechtaczkowy. I wlasnie ta okolica powinienes sie zajac. Poza tym rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa, zapytaj co, gdzie i jak lubi.

z kobietami tak już jest, duży sprzęt to nie wszystko, czasem trzeba inaczej podejsć do tematu. Możesz się jej za bardzo nie podobać i możesz sobie skakać ile ci się tylko żywnie podoba i tak nic nie zrobisz

Gość ccllaauuddiiaa
Bo nie ma czegos takiego, jak orgazm pochwowy, to jakis wymysl! Kobiety to sobie wymyslily, zeby nie czuc sie gorsze od facetow, lub zeby sprawic facetowi tym radosc i przyjemnosc. Tak naprawde, kazda udaje. Tylko orgazm lechtaczkowy jest tym prawdziwym.

Gość ja ich nie rozróżniam

Gość A...B...C...
Dziekuje bardzo za rady... Postaram sie z nia porozmawiac o tym... A moze mi ktos doradzic jaka pozycja daje naj czescie koncowy efekt ktorym jest orgazm...

Gość polecam..
na jeżdżca

Z reguły jak dziewczyna nie może osiągnąć orgazmu, to facet zaczyna się martwić, ze to jego wina, a wcale tak nie musi być. Wiele kobiet cierpi na rozmaite schorzenia, które uniemożliwiają osiągniecie orgazmu. Jak taki problem się pojawi, to trzeba przejść się do specjalisty i ustalić dokładnie co jest przyczyną braku orgazmu.

Gość bez logowania
nie dość, że odpowiedź idiotyczna to jeszcze wyciąga temat sprzed prawie 3 lat :o

Gość gość
Mam ten sam problem, mam stalego partnera i jestesmy ze soba od 2 lat i nigdy nie mialam ograzmu, nie mowie juz o zabawach bo z tym tez nie jest lepiej, bardzo sie stara i robi wszystko zeby mi bylo dobrze a nie wychodzi, nie wiem czy cos ze mna jest nie tak czy z nim ..

Gość gość
Mam ten sam problem co kolezanka wyzej. tez zaczelam sie zastanawiac czy ze mna cos nie tak ale widze ze ten problem ma wiele osob nie tylko ja

Gość borowiiik
Może Twoja dziewczyna ma większe potrzeby od Ciebie, może długość stosunku ją nie zadowala, może za szybko dochodzisz, zanim ona zdąży się na dobre rozpalić. Kup sobie Selectin, który wpływa na opóźnienie wytrysku nasienia i osiągnięcie zadowalającego czasu stosunku.

Gość gość
R***aj ją o 25 minut dłużej.