Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość catherine*

jak utrzymać taki efekt - pytanie o tabletki antykoncepcyjne !

Polecane posty

Gość catherine*

biorę yasminelle od pół roku. Właśnie skończyłam 6. opakowanie. Zaczęłam je brać z powodu kłopotów z cerą. Męczyłam się już długo z trądzikiem. Teraz jest już lepiej, 3 miesiące po braniu tych tabletek zauważyłam znaczną poprawę. Wcześniej pryszcze wyskakiwały mi cały czas, ale najgroszy był tydzień przed okresem- 5 pryszczy dziennie to minimum.. :/ teraz, mimo ze duuzo lepiej wciaz ne jest idealnie! kiedy robie tą tygodniowa przerwe i odstawiam tabletki, mam okres wszystko ok, ale wtedy wyskakuja pryszcze. nie tak duzo jak kiedys, ale jednak kilka. cera wyglada zle az do polowy drugiego tygodnia brania. dopiero wlasnie w polowie drugiego i w trzecim tygodniu mam śliczną skore. wtedy nie wyskakuje nic, a nic! zastanawiam sie, czy jest szansa, ze kiedys w trakcie tej tygodniowej przerwy pryszcze nie beda mi juz wyskakiwaly? moze powinnam zmienic tabletki? yasminelle to moje pierwsze tabletki antkoncepcyjne, dodam, ze nie mialam po nich zadnych skutkow ubocznych i czuje sie swietnie. a moze po prostu raz nie odstawic tych tabletek na tydzien, przesunac o miesiac okres? moze wowczas skora sie jakos na dobre unormuje? prosze poradzcie. :(

Gość catherine*
nikt mi nie pomoże? :(

Gość agacinka
catherine nic nie przestawiaj brania tabletek o zadne tygodnie....ja mialam problemy z tradzikiem i tez 2 lata temu zaczelam brac tabletki...teraz mam piekna skore non stop...a w przerwie tygodniowej tylko czasami jakis sie pryszcz pojawi...ale to juz tak musi byc...jak zaczniesz przestawiac sobie sama cykle zmieniac to rozregulujesz sobie gospodarke hormonalna a z tym to nie zabawa:)) pozdrawiam

Gość Palijka
U mnie też zdecydowana poprawa po pigułkach. Tyle że ja stosuje Regulon. najbardziej się cieszę z tej cery, która się ni błyszczy, nie mam zaskórników i wyprysków a do tego nie przytyłam. Super. warto było zainwestować :)