Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dwa pi er

Komu wierzyć? Przyjacielowi chłopaka czy chłopakowi?

Polecane posty

Gość Dwa pi er

Przyjaciel mojego chłopaka mnie nienawidzi. Najprawdopodobniej jest po prostu o niego zazdrosny. Ostatnio moja znajoma napisała do tego przyjaciela i zeszli na mój temat. Stwierdził on, że pewnego wieczoru potraktowałam mojego chłopaka jak śmiecia, a on (mój chłopak) się niby z nim zgodził i potem zwierzał mu się, że 'musiał mnie jeszcze przepraszać'! Faktycznie, nie zachowałam się wtedy najlepiej (wszyscy mnie olali łącznie z chłopakiem, to poszłam do domu), ale miałam ku temu powody. Kiedy to powiedziałam chłopakowi stwierdził, że to nieprawda. Komu wierzyć?

Gość sobie i swojej intuicji

z tego, co piszesz to chlopak i jego przyjaciel maja takie samo zdanie na temat tej sytuacji, wiec twoje pytanie jest bezsensowne. tak poza tym, to jak juz ktos napisal, wierz przede wszstkim samej sobie.

Gość Dwa pi er
niuł brend - no właśnie chłopak temu wszystkiemu zaprzeczył. I stwierdził, że pogada z tym 'przyjacielem'. Z drugiej strony ten przyjaciel może mówić takie rzeczy, żeby nas pokłócić (wiedział, że na 100% ta znajoma mi to przekaże). Sama nie wiem co o tym myśleć.

Gość Kolorowa Parasolka
A po co się tym zadręczać?! Było,minęło-żyj dalej i nie przejmuj się głupotami:) Szkoda życia:) A wiadomo kto chce namieszać w związku:) Sama powinnaś sobie odpowiedzie, na to,komu ufasz? Swojemu chłopakowi czy jego kumplowi,który Cię NIENAWIDZI:)

Gość asdfds
po co ten post? chcesz zeby ktos ci poweidzal ze zachowujesz sie ok a oni sa w bledzie bo o to chyba ci chodzi... dla informacji pewnie ty cos odwalilas bo taki post jak twoj sugeruj ze jesli juz to powinnas z tego wyciagnac wnioski na przyszlosc ze cos nei tak z twoim zachowaniem a reszte tego temtu olac