Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybka w gwiazdkach

co za bluszcz, nie chce się odczepić

Polecane posty

Gość rybka w gwiazdkach

Mieliśmy z mim narzeczonym kryzys w związku, trochę problemów, moja depresja no i tak wyszło :(( Kiedy daliśmy sobie czas i u mnie i u niego ktoś się pojawił, ja poznałam chłopaka z którym świetnie mi się rozmawiało ale do niczego nie doszło ani fizycznie ani psychicznie. On poznał dziewczynę która zakochała się w nim do szaleństwa :O A teraz kiedy już podjęliśmy decyzję o powrocie, ślub zaklepany ona stała si ę problemem. Mój miś powiedział że nie chce jej ranić i było by najlepiej gdyby to ona go znienawidziła i sama się wycofała, więc wystała jej różne dziwne maile, smsy wiadomości na gg. a ona udaje że nie widzi :O Wiem miłość jest ślepa ale ona ma dowody zdrady na tacy :O to trwa już miesiąc, chyba będę Musiała mu \"udzielić pomocy bo mnie to już wk... zaczyna :O musiałam to z siebie wyrzucić 😭

Gość zgadzam się hm
chyba można tak powiedzieć :O on ja odwiedzą raz w tygodniu lub co 2. Ale ona mieszka z rodzicami więc jestem spokojna. Jeśli pojedzie do niej w tę sobotę to będzie to ostatni raz albo może nie wracać :O

Gość rybka w gwiazdkach
* ta ja pisałam :P

Gość dziewczyno
Ty mi powiedz taką rzecz, po co on z nią utrzymuje w ogóle kontakt, skoro bierze z Tobą slub? :o

Gość będę zaglądać
Ale ona mieszka z rodzicami więc jestem spokojna-----oj nie bądź taka spokojna , nie bądź ;)

Gość rybka w gwiazdkach
wiem zaraz mi się dostanie że jestem głupia :(( ale my jesteśmy razem już 5 lat, długo mieszkaliśmy ze sobą więc znamy się dość dobrze.

Gość dziewczyno
Twój facet powinien powiedzieć jej krótko i zwieźle, że ich zwiazek nalezy do przeszłości :o Nie rozumiem dlaczego tego nie robi :o

Gość będę zaglądać
powinien jej powiedziec w oczy , że to koniec, no chyba , że on sam nie wie czego chce, czy raczej , której z was chce

Gość jak dla mnie jestes glupia
Zasłużyłaś sobie na to,żeby Cię zostawił i ułożył sobie życie z tą drugą. Jakoś mi Ciebie wcale nie jest szkoda, nie rozumiem takich par,które rozstają się na jakiś czas,a po drodze pakują się w inne związki i łamią serca osobom, z którymi się zwiążą:-O

Gość rybka w gwiazdkach
On powiedział że to jest bardzo wrażliwa dziewczyna a on ją (Nas)wciągną w to i chce to tak załatwić żeby było jak najmniej boleśnie, mówi że zdaje sobie sprawę że najtrudniej znieść kobiecie rozstanie jak w grę wchodzi inna kobieta a szczególnie ta z którą był bo to oznacza że myślał o nie przez cały czas :(( No i ona się już przed nim na kimś bardzo zawiodła, więc nie che "zapewnić jej długotrwałej terapii"

Heh po prostu facet nie chce ranić tej dziewczyny,a to świadczy,że mu na niej zależy.

Gość dziewczyno
taaaaa...... :o Takie rzeczy załatwia się szybko, nie przedłużając komuś agonii :o chyba, że facet sam nie wie, czego chce :o Ja bym tam sie do ślubu z nim nie spieszyła

zgadzam się z powyższym wpisem. Tutaj coś jest nie tak,albo ją rzuca,albo...

Gość rybka w gwiazdkach
dziewczyno jemu chodzi o to żeby ona myślała ze on jest skończonym dupkiem i że ją zdradzał na prawo i lewo a nie myślała ze wrócił do mnie a robi to po to żeby nie wpadła w większe kompleksy niż ma...

Gość rybka w gwiazdkach
gdyby nie wiedział czego chce to nie pisał by do niej takich erotycznych maili z cudzym imieniem :O Wysyłał je przy mnie..

Gość nienormalna z was para
Wy jesteście popierdoleni!!!! Jak można się zabawiać tak kosztem drugiego człowieka:-O

Gość takaja...
no to wlasnie wpadnie w jeszcze wieksze kompleksy... pewnie pomysli ze nie byla wystarczajaco dobra dla niego i dlatego puszczal sie na prawo i lewo...

I uważaj,żeby to Ciebie nie kopnął w dupę:D

Gość dziewczyno
I ty myślisz, że to, co ten facet robi jej nie rani? :o Rani i to bardziej niż uczciwe postawienie sprawy :p Pozwala jej sie miotać pomiędzy rozpaczą i nadzieją, na dłuższą metę, to po prostu okrutne :o

Gość ale o co Wam chodzi
o co chodzi w tym temacie?

Gość rybka w gwiazdkach
Od czasu jak wróciliśmy do siebie minęło 3 tygodnie on się z nią widział w tym czasie 2 razy i jeśli będzie kolejny to już ostatni!!! A jeśli chodzi o wygląd to mylisz się bo nie jest ani ładniejsza ani zgrabniejsza z myśleniem jak widać też ma problemy. Ona po poprzednim nieudanym związku długo chodziła na terapię bo nie mogła sobie z tym poradzić :O

Gość takaja...
no ja nie wiem kto ma wieksze problemy z mysleniem ona czy wy dwoje...

Gość dziewczyno
strasznie szybko ten ślub zaklepaliście :o

Kurwa para zajebista:D:D:D

Rybko dlaczego twój partner spotyka się z nią, na gg niech napisze w opisie coś co by wiedziała, że już jest koniec. Maila też może wysłać o pewnych treściach jeśli by nadal odpisywała to zablokować wiadomości mailowe od niej, gg,nr.tel.też można zablokować, i przede wszystkim niech się z nią nie spotyka!!!

Gość asdfds
o co ci chodzi... byl kryzys ty mials kogos on tez... a ze tobie nie wyszlo to twoj problem.. zresztam oglas nie wywolywac tego kryzysu nie miala bys problemu teraz