Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorzka kate

LG shine czy Nokia 6300????

Polecane posty

Gość gorzka kate

ma ktoś te telofoniki? Bardzo mnie interesują opinie o nich posiadaczy :) zastanawiam się na kupnem ;)

Gość gorzka kate
up

Gość wera546
mam tę nokię, jestem zachwycona i nie słyszałam o niej złych opinii; poza tym co nokia, to nokia

Gość a ja _____________________
mam lLG-viewty fajny tel. internetw tym skype, google , you tube.. ,tv,mp3 ,3gp,aparat 5mpx, dotykowy panel..

Gość gorzka kate
ale mi chodzi o shine'a anie nie inne ;) co do nokii to ja slyszalam o jednej istotnej dla mnie wadzie :P mianowicie slaba bateria. Nokie tak maja niestety :o ale i tak sie nad nia zastanawiam. Ciekawi mnie czy shine ma latwe w obsludze menu, czy ma T9 itp...

Gość wera546
wytrzymuje mi (nokia) 5 dni!! ale to fakt - telefon służy mi do komunikacji, nie do zabawy

Gość giniaminia
Ja choruję na LG Shine, bardzo mi się podoba, z tego co wiem to bardzo dobry telefon z funkcją lusterka:) Jedyną jego wadą jest rolka, kótra nie jest ponoć zbyt wygodna i może się popsuć. No i ponoć bardzo rysuje się tył bo jest metalowy. Mnie te wady nie przeszkadzają i tak się chyba na niego skuszę:)

Gość gorzka kate
no to fakt -alno sie nie bawisz albo masz szczęście ;) moi znajomi zgodnie twierdzą że bateria do kitu :P ogólnie telefonik mi się podoba -miałam go w ręce itp. Zdjęcia też śliczne robi... ale tak myśle nad tym LG. W ręce tego nigdy nie miałam (jakos tak nie widze by ktos ze znajomych go miał), ale ten znowu ma aparat ze stabilizatorem i jest śliczny :D

Gość gorzka kate
no mnie wlasnie ta rolka zastanawia i menu itp... do tej pory mialam tylko nokie i samsungi -nie wiem czy mi LG podpasuje :D i czy to w ogóle warty kupna telefon. Z wad slyszalam ze cichy glosnik i na ulicy nie slychac...

Gość gienka
no wlasnie ja kupilem ostatnio na agito LG i naprawde jest bardzio fajny jestem z niego zadowolona 5300 to taka jakas cegla juz nie na teraz zreszta kupilam na gito bo mialem naprawde taniej niz gdzie indziej i co ciekawe na drugi dzien :):)

Mam nokię 6300 od ponad pół roku, jestem z niej bardzo zadowolona:) ładuje ją co trzy dni, ale jestem fanatyczką węża i często słucham muzyki, więc to dlatego;) juz nie mówiąc o tym, że duuużo rozmawiam:) telefon jest prosty w obsłudze, bardzo ładny i elegancki:) nie zamieniłabym go na żaden inny:)

Gość eeeeeeeeeeeeej
Mama Nokie 6300, jest bardzo ladna, prosta w obsludze, bateria trzyma mi 7 dni ale ma jedna wade otoz jesli z kims rozmawiasz to telefon "charczy". Jest to jednostronne i slyszy to tylko rozmawiajacy z toba. Jest to bardzo czesta wada w tych telefonach poniewaz wszyscy moi znajomi posiadajacy ten telefon potwierdzaja ten fakt (a tych znajomych bedzie ok. 10). Natomiast LG shine mial moj brat i mi sie osobiscie ten telefon nie podoba, poza tym ma bardzo slaba baterie i szybko sie rysuje.