Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coco mademoiselle

Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym-Czarek Monczyk

Polecane posty

Gość mkhjiy
Podobno ta dziewczyna żyje, jednak jej matka miała straszne przeprawy z własną rodziną po emisji filmu, chcieli ją nawet sądownie pozbawić władzy rodzicielskiej

Gość czy ta dziewczyna
tego Monczyka ( ta ktora jezdziła do Włoch- Ilona? ) nie grała jakiejś rólki w serialu Pierwsza Miłość? Pokazują w zapowiedziach dziewczynę bardzo do niej podobna

Gość ooooooo
Boże, jak sobie przypomne tą ballade to aż nie mogę:) Te dziewuchy głupie kurwiska.... A te matki tez nie lepsze... Zamiast bronić swoich dzieci i apewnić im byt to pchały je do tego pedofila pojebańca...! bo co im sie do roboty ie chciało iść???????????????? a ilice sprzatać!!!!!! Jak m ożna 14 letnie dziecko wysłać żeby kręciły tyłkami przed jakimiś wsiórami na dyskotekach!!!??? Masakra. DO SZKOŁY A NIE DO RURY DUPĄ KRĘCIĆ!!!!

Gość ten serial to komedia na kolka
wszystko takie wsiurskie ze az denne niektorym z tych dziwczyn udalo sie wyjechac z kraju i to jedyny plus

Gość inneczka
W czerwcu policja polska wraz z włoską ,aresztowała tego sex biznesmena ,pod zarzutem handlu żywym towarem.

Gość inneczka
Przeczytałam o tym w najnowszej Angorze. Aresztowano Mirka N. A co z Joanną Naturalny , to nic nie wiadomo. Przeczytajcie ten artykuł , bo warto.

Gość a ja właśnie obejrzałam
i podniosę temat. Co myślicie?

Gość dobry serial to do smiechu

Gość undertaker
masakra, zgrywam wszystkie odcinki, prymitywizm i sztuczność do kwadratu, ale może i tak bywalo w tym kraju przed wejściem do UE i jeszcze jedno ten podkład muzyczny mnie rozbraja.

Gość undertaker
proszę o opinie, a cosądzicie o podnietce...14letnia dziewczyna ..serrria o pedofilu i jego ofiarach

Gość okropieństwo jedno to
tyle dobrze że niektórym udał się wyrwać ze swoich wiosek

Gość korrnelia18
Zapraszam na najlepsze FILMY NA WALENTYNKI, komedie romantyczne !! :) Poza tym na odcinki dokumentu emitowanego w 2003r na TVP1 pt. „Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym, oraz baśni z młodzieńczych lat pt. „Fantaghiro Zapraszam na strone chomikuj - nazwa mojego chomika to korrnelia18 http://chomikuj.pl/Korrnelia18

Gość majetta
Słuchajcie jaką informację znalazłam na Plotku! Powstaje druga część Ballady! http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,8972187,_Ballady_o_lekkim_zabarwieniu_erotycznym__powraca.html

Gość wklej jak mozesz jeszcze raz
link

Gość medicate
parę dni temu było mi dane jechać z czarkiem jednym autobusem...nadal nosi te warkoczyki a swoim wyglądem nadal przypomina zboczeńca a nie artystę.

Gość zgorszona
kurwa ludzie o nie moze byc prawda ze my polki jestesmy az tak glupie i puste wyobrazcie sobie ze jakas zagraniczna stacja wykupi ten dokument nie dziwia mnie opine cudzoziemcow o nas ze jestesmy krajem kurew zlodzieji i kretactw i rozpowszechniania legalnego pedofilstwa

Gość gość
Czarek Monczyk nie zyje....

Gość gość
Serialowa Joanna Naturalny naprawdę nazywa się Joanna Balaklejewska i wiedzie szczęśliwe życie w Nowej Zelandii. – Po rozwodzie wyjechałam z kraju, później poznałam cudownego mężczyznę, który jest ojcem mojego drugiego dziecka - synka Sunny'ego – mówiła w wywiadzie dla Onetu. – Razem pracujemy, mój ukochany jest jednym z najbardziej utalentowanych animatorów w Nowej Zelandii, ja natomiast zajmuję się pisaniem – zdradziła.

Gość gość
W niedzielnym "na językach" w tvn był o Mończyku. Nadal wygląda i gada jak zboczuch.

Gość Bartek ma zeza
Dzisiaj był pogrzeb Czarka,zabawny był z niego gość,pamiętam jak fachowo macał dziewczyny. Tłumów na cmentarzu nie było.