Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynkaaa18

Spisal mnie kanar

Polecane posty

Gość dziewczynkaaa18

ostatnio w autobusie spisal mnie kanar, czy jest szansa ze jak przyjdzie listonosz to nie bedzie mnie w domu i nie otrzymam listu a po roku mi to odrocza?slyszalam ze moze tak byc...kto mial taka sytuacje??piszcie co o tym wiecie

Gość dziewczynkaaa18
a jezeli nie mam nic na siebie?

Gość fssdsds
lepiej zbierz kase i zaplac, pozdrawiam

Gość dziewczynkaaa18
i co w tym protokole bedzie?

Gość dziewczynkaaa18
Ahaa czyli jednym slowem lepiej nie placic?

Gość fssdsds
jak nie zaplacisz to mozesz miec naprawde potem bardzo duze problemy. zbieraj kase i zaplac. nie wiem ile teraz kosztuje, ale niestety trzeba zaplacic.

jednym słowem lepiej zapłacić, bo jak nie to zostaniesz wpiasana do krd (krajowy rejestr długów) i w przyszłości będziesz miała problem z wzięciem kredytu, czegoś na raty :)

dostaniesz wezwanie do zapłaty jeśli nie będzie cię w domu to odbierze ktoś inny i tyle, Musisz się liczyć że wiele przedsiębiorstw komunikacji miejskiej zastrzega sobie w przypadku nieuregulowania płatności prawo do wpisanie cię do rejestru dłużników

Gość krowa ejkhfhsfir
ja za , iż zapomniało mi sie skasowac biletu w mks-ie dostalam mandat 60 zł, i głupia zapłaciłam od razu

Gość fssdsds
z tym dziadostwem lepiej nie zadzierac. zaplac i problem z glowy. po co potem wloczyc sie po sądach? a roznie moze byc. ludzie nawet za przejscie na czerwonym swietle dostają stuzlotowe mandaty!

Gość dziewczynkaaa18
kurcze troche mnie nastraszyliscie..

Gość kropaC
tak jak napisała przerwa między palcami...po jakimś czasie naliczją coraz większe odsetki, a potem komornik. Wiem, bo zapłacilam za córkę razem z odsetkami.

Gość sadas
trafisz do krajowego rejesetru dłuzników i masz przesrane - nie dostaniesz żadnego kredytu, nie załatwisz komórki, nie weźmiesz nic na raty... a potem faktycznie jest dodatkowo sprawa- przyłazi komornik i zabiera Ci to co masz...zalezy od jego widzimisię... KOledze zabrał telewizor i wycenił go na 50 pln ....

Gość fssdsds
i to lepiej zaplacic od razu bo z czasem bedzie coraz wiecej i wiecej... tak jak ktos wyzej napisal, oni doliczaja odsetki.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ile ten mandat?;>

Lepiej spłać to co kanar Cię złapał bo doliczają odsetki, a jak niezapłacisz jeszcze dają Cię na liste dłużników. Albo jak nie spłacisz to wpadnie do Ciebie do domu komornik i weźmie to i na ile warta jest ten mandat z odsetkami. Chyba że nie pracujesz to wejdą na zarobek rodzica.Nieopłaca się jeździć bez biletu, tak szczerze mówiąc. Ale przyznaj że z jedniej srtony masz nauczkę by zawsze kasować bilecik. Morał z tego taki \"lepiej kasuj bilet i nie dawaj komornikowi zarobić\" A gdzie mieszkasz i jaką kwotę masz do zapłacenia POZDRAWIAM

Gość fssdsds
nie wiem ile sie teraz placi. poszukaj w necie.

Gość fssdsds
zreszta jak przyjdzie wezwanie do zaplacenia to bedziesz wiedziala ile, ale pewnie ok. 100 zl. lepiej zbieraj juz pieniadze.

Gość jukonka 6677
a ja dostalam mandat jakies 8 lat temu,nie zaplacilam i nic:) nawet zaden list nie przyszedl,nic kompletnie:)

Gość jukonka 6677
teraz dostaje sie 77zl a jak nie zaplacisz w ciagu tygodnia od otrzymania mandatu to 101zl,potem caly czas rosnie i rosnie...mnie ostatnio zlapali i chcieli mi wlepic 77 zl ale ze zaplacilam na miejscu to tylko 20