Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynkaaa18

Spisal mnie kanar

Polecane posty

Gość do jukonka
to mialas szczescie, ale nie zawsze tak jest. szczegolnie, ze to bylo dobrych kilka lat temu. teraz nastaly takie czasy, ze oni juz na pewno nikomu mandatu nie darują.

Gość jukonka 6677
litte_angel jakby sie mna interesowali to juz dawno by mi liscik przyslali hehe :P:P:P najlepsze ze wtedy bylam z dwiema kolezankiami,one rowniez nie zaplacily hehe i tez nic...moze kanar byl nawalony i nie rozczytal sie z danych :P albo zapomnial :P

Gość jukonka 6677
moeszkam w koszalinie a jaka jest najnizsza kara?zalezy chyba za co...moj kolega dostal 15zl za brak legitymacji,a bilet mial...jaknie masz biletu to tak jakmowie 77zl chyba ze sie placi na miejscu od reki to 20zl

Gość jukonka 6677
glupi zawsze ma szczescie :P

Gość dziewczynkaaa18
ja dostalam 80 zl mieszkam na slasku

Gość sheq
jukonki nie znajdą bo to już uległo przedawnieniu... farciara :P

Gość lukasz15eggg
Siemanko. Dzisiaj zlapal mnie kanar, oczywiscie za jazde bez biletu xD :D No i mam pytanko, czy niepelnoletni moze zaplacic mandat w zadzadzie komunikacji miejskiej czyli tam gdzie mam sie stawic z tym mandacikiem :P ???? ps; bo komornika to nie chce miec xD

Gość anka1-1
hej! ja z moim facetem dostalismy mandaty w krakowie za jazde bez biletu i sprawa wygladala tak ze ja od razu zaplacilam ( 70zl ) a moj facet powiedzial ze zaplaci w banku i co? do teraz nie zaplacil a zlapali nas 2lata temu w wakacje po ok pol roku pzyszlo mu powiadomienie ze kara wzrosla do110zl i tyle

Gość hahahhhha
ja tych mandatów od kanarów to mam z 20:-p przychodził zawsze list żebym zapłaciła, później drugi że jak nie zapłacę to przekażą komornikowi a później już nic :-p a pierwsze mandaty miałam już z 5 lat temu. Ja i tak nigdy nie zapłacę bo oni mi gówno mogą zrobić

Gość do komentarza wyzej
a probowalas / es cos kupic na raty, zalatwic sobie komorke, telewizor, kredyt? Jak juz wyzej wspomniano wpisuja Cie do takiego rejestru i robia problemy.

Gość do komentarza wyzej
przynajmniej tak straszą :)

Gość lukasz15eggg
To jak odpowie mi ktos, na moje pytanie ????????????????

Gość hahahhhha
tak telefon mam na abonament, neta też i cyfrę :-)

Gość rozaline93
Dla mnie to wszystko jest pojebane, mnie dzisiaj spisali, poprostu jakaś masakra, autentyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda mi kaski, więc nie wiem co zrobić POMOCY!!!!!

Gość oscyp
żal to ja w warszawie miałem legitymacje ale nie z tego roku i mi wlepił 158,80 zł ŻAL ludzie tak wyludzają pieniądze to te pieprzone prezydenty rozbijają sie mercami a tu mi nagle 160 zł do zapłacenia !

20:03 [zgłoś do usunięcia] a ja wygrałem życie \"ludzie nawet za przejscie na czerwonym swietle dostają stuzlotowe mandaty!\" za przejście na czerwonym jest 250 zł oficjalnie tak ale z panami policjantami mozna pertraktowac umiejetnie:P

Gość dnjhkasjfhj
trzeba bylo sie z nim na dupczenie umowic , to bys nie dostala