Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna Ola21

mam problem, chłopak przyznał mi się że nie lubi kochać się normalnie

Polecane posty

Gość smutna Ola21

Rozwijając :)Jesteśmy razem 2lata ,sypiamy ze sobą ok. 1rok , jest moim pierwszym , jest przystojny , strasznie mnie kręci i chciałabym się kochać z nim nieustanie i momentami gdzie popadnie ( a muszę symulować od pewnego czasu , że nie..). Kochamy się bardzo sporadycznie , raz na miesiąć ? ogólnie to tylko do seksu oralnego dąży ( tu częstotliwość mu nie przeszkadza) a ja chciałabym się też kochać :) Ost. wyciągnełam z niego dlaczego nie chce ze mną sypiac ( czułam się przy tym jak jakaś ćwierć kobieta) , stwierdził , że nie czuje nic konkretnego w czasie , że trwa to strasznie długo,, a przyjemność ma tylko wtedy jak skończy. Wychodzi na to , że w trakcie wydziela się ze mnie za dużo śluzu i mimo że on ma całkiem sporego penisa to mu się "nudzi" . Teraz jak łaskawie przeleci mnie na kilka tygodni ,żebym nie marudziła to tylko myśle o tej rozmowie i o tym że jestem za bardzo mokra i mam doła przed w czasie i po :) On ogólnie jest czuły , kochany ale ja potrzebuje i tego typu zainteresowania , bo teraz czuje się ,że jestem beznadziejna :) Mam juz zrezygnować ze wszystkiego? co robić ? musiałam się gdzieś wyżalic .. kolezankom o tym nie powiem , bo one tylko mówią o tym , że ich faceci chcą notorycznie ( czuje się wieć jakby ze mną było coś nie tak , a jestem przeciez ładna dziewczyną ;/ )

Gość cd...
moze powiedz mu zeby przestal walic .

Gość te baby
kurdemol tylko by sie walily !

Gość no dobra no to ja
to upokarzajace dla kobiety - zostaw go - czulabym sie jak szmata

Gość ja sie znam
nie ma takiej opcji że jesteś za mokra, przecież to bardzo kręci faceta. To nie z tobą cos nie tak a z nim

on po prostu przyzwyczail sie do mocnago uscisku....zacznij cwiczyc miesnie bo to ze jestes mloda nie znaczy ze ciasna...bo to genetyczne..

Gość a wlasnie
a wlasnie ze jest taka opcja. Mialem kiedys panne (pozdro Kasiu!) z ktorej az sie wylewalo. Dzieki temu nie moglem szybko skonczyc i czulem sie jak ogier :classic_cool:, ona zreszta byla wniebowzieta hehe

on ma problemy i z ciebie robi oziębła To normalne że kobieta podniecona ma dużo śluzu i na nas działa tak jak na was erekcja penisa.Jeżeli on się skarży na to, to tak jak byś ty miała pretensje że mu stoi na twoj widok.Widzisz z tego że to nienormalne i skoncz z nim nim popadniesz w nerwicę seskualną

Gość ja sie znam
no to skoro czułeś sie jak ogier to chyba nie narzekałeś

Gość smutna Ola21
Jak mam go zostawic, kochamy się , jesteśmy świeżo po zaręczynach :) po za tym wszystko jest idealnie . Chciałabym to jakoś naprawić , ale z drugiej strony nie zmuszać go do seksu . Ze mnie rzekomo wydobywa się za dużo śluzo i jest tak lużno tam:) i nie wiele czuje w rezultacie ,jestem już za bardzo tam porozpychana ? Ale czy to możliwe my na krzyż z 10 razy kochaliśmy się do końca , często zaczynał i nie kończył poprostu.. bez gry wstępnej to wszystko i z 30 min. trwa i jak widzę jego zniecierpliwienie to aż nie chce mi się od samego patrzenia jak się "męczy " , bo nic po zatym z jakiego twarzy nie można wyczytać

Gość życzliwa duszyczka
Przyzwyczaił wacusia do mocnego uścisku swojej ręki i teraz ma "nudno". Nawet nie próbuj nadstawiać tyłka, bo Ci go rozwali. To on ma problem a nie Ty i masz prawo normalnie strzelić focha, że Cię zaniedbuje.

Gość wydaje mi siee
moze on ma wyjatkowo cienkiego

on cos kreci , obawiam sie ze to prawda. jest kilka opcji 1) uzywa sobie inaczej [ nie wiem czy zdrada moze poprostu raczka] i z Toba juz mu sie nie chce 2) moze z nim cos nie tak jest ! mialam chlopaka gdzie przez 2,5 roku bycia razem nie doszedl przy mnie ! a mielismy czasem naprawde maratony!! kiedy sie go pytalam unikal tematu ale lubil sie kochac. ja tu wyczuwam cos nie tak.

Gość życzliwa duszyczka
jakiś tam facet - popieram Twoją wypowiedź.

Gość smutna Ola21
do "no własnie " aż tak nie ma , nie wylewa mi się po nogach , poprostu tam w tym centralnym miejscu jestem bardzo mokra i to od samego całowania czasami... i zaczynam się tym krępować . Jak mam ćwiczyc te mięsnie?

Gość a wlasnie
No nie narzekalem, bylo super! Szkoda, ze czlowiek mlody byl i glupi i zrezygnowal z takich uciech ;)

Gość a wlasnie
Nie cwicz, ja sie Toba zajme jak nalezy :classic_cool: a tego barana zostaw dla pozdro600

Gość a moj si ewkurza na mnie
ze w ogole nie jestem mokra!nawet wjak mam orgazm i wszystko jest super jestem podniecona nigdy nie robie sie mokra i on mysli ze ja udaje orgazm!!!!!!!!!!!1

Gość smutna Ola21
hmm jak było z innymi , kiedyś pytałam :) to powiedział ,że ogólnie seks jest przereklamowany i za dużo się romansów naoglądałam. odp. do kogoś tam , nie ma cienkiego , ma dużego penisa ( również na szer.)

Gość smutna Ola21
"byc moze szmata ale za to jaka jak siusiasz to wstrzymuj co chwila " po jakim czasie zaczne się stopniowo "naprawiac" ?

Boze, nie wstrzymu bo to niezdrowe... cwiczenie miesni Kegla polega na skurczach pochwy (skurcz trzymanie przez pare skund i rozkurcz jak przy wstrzymywaniu siusiania ale NIE samo wstrzymywanie - to moze doprowadzic do zapalenia pecherza :) ) przez okolo 20 minut dziennie, efekty czuc dopiero po kilku miesiacach.

Gość smutna Ola21
a czy przy sraniu tez mam co chwila wstrzymywać ?

z tego co napisałas to macie różne temperamenty seksualne i jeżeli teraz jesteś niezaspokojona seksualnie to później będzie gorzej jeżeli chcesz go to pomyśl o jakimś wibratorze ktory ci pomoże w rozładowaniu napięcia Może spróbuj pocwiczyc mięśnie Kegla i podczas stosunku gdy zauwazysz że nie może skończyć wykazać większą aktywność( krecić bardziej pupą, jęczeć, obejmować go w pasie nogami, czy głaskać lub przyszypywać go po pupie )Musi wyczuć że ty jesteś bardzo podniecona

Gość smutna Ola21
oczywiście już znalazł się podszywacz :) wszystkie teksty o sraniu itp teksty są nie mojego autorstwa

Gość smutna Ola21
jestem aktywna , znacznie bardziej niż on niestety , paradoksalnie on jest najbardziej aktywny podczas gry wstępnej a jak już wyczuwa , że wypada już sciągnąc mi majtki cała aktywnośc chwile po sprowadza się do min. :(

może być także twoje gołe ciało obniża mu podniecenie.Nagość jest aseksualna.Może zmieńcie miejsce seksu na bardziej spontaniczne np. w lesie na łączce,w ubraniu tylko z zadarciem spódniczki nawet w majteczkach tylko po odchyleniu majteczek itp.

Gość pawełhehehheh
pewnie to twoja wina , jak jest za duzo sluzu to niewiele sie czuje