Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemniczy wielbiciel psów..

Pomoc

Polecane posty

Gość Tajemniczy wielbiciel psów..

Jak mam na mówić rodziców na to aby kupiłi mi shar-peia.Taki pies z fałdami jest cudny.Lecz mojii rodzice sądzą ,że nie mamy warunków na psa i kto by znim wychodził na dwór w nocy.Mówiłam im ,że może mieć kówetę ,ale nie! Musieli postawić na swoim.POMOCY!!!Poradcie coś...Proszę.

Gość bo rodzice wiedzą jak to sie
skonczy ...:O ty masz psa oni tak własciwie sie nim opiekuja ! a kuweta jest dla kota ! pies musi wychodzic na spacery !

Gość bo rodzice wiedzą jak to sie
porada super niani ! kup smycz i jak ta smycz bedzie codziennie o 7 rano "na spacerze" to może sie ugna choć watpie ! ...a ile ty masz lat ?

Kuweta nic nie da.Uwierz mi(próbowałam).jak psiak nauczy się załatwiać na podwórku to w nocy nie trzeba wychodzić(moja sunia ma 8 m-cy od 5 -ciu wie o co chodzi z WC,a w nocy śpi tak jak wszyscy) wyprowadzaj psa póżnym wieczorem,a potem rano. Co do rodziców,nie wiem co ci poradzić...miałaś jakiekolwiem zwierzątko aby przypomnieć im jak to cudownie się nim opiekowałeś? Ja mam spaniela,super pies do mieszkania do kochania,(4piętro bez windy)nie męczy się ,mam spory metraż wiec nawet dookoła pokoju biega.mam nadzieję ze zdajesz sprawę z tego że to będzie twój towarzysz na kilkanaście być może lat? powodzenia