Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malllllaaa

czy ja duzo jem?

Polecane posty

Gość malllllaaa

jestem strasznie chuda.nie wiem dlaczego bo jem kalorycznie ale zastanawiam sie czy moze niejem za mało i tak dziwnie i dlatego jestem taka chuda Zobaczcie Poniedziałek śniadania brak godz 12.oo grzesiek =coca cola. godz 18.30 piwo karmi malinowe.mentosy godz 23 jedna kanapka z poledwicą+cola wtorek śniadania brak 14,00 hotdog+coca cola 23.00 bulka zmasłem+karmi środa sniadania brak 15.00 Macodonald 2 chisburgery i cola cały dzien juz nic bo czuje si etaka syta mniej wiecej tak wyglada moje jedzenie czy gdybyscie tylle jadły tyły byscie czy chudły? waze 45kg przy 165cm wzrostu skora i kosci

Gość anoooooreksja

Gość heheheed
chisburgery

Gość przede wszystkim to
jest totalnie BEZWARTOŚCIOWO jesz najgorsze gówno i pewnei nie trzeba będzie czekać długo aż odbije się to negatywnie na Twoim zdrowiu ile Ty masz lat?

Gość moniqś
Przede wszystkim zacznij jeść śniadanie! Widać, że masz dysmózg od tego braku śniadania skoro uważasz, że jesz kalorycznie. Rzczywiście jedzienie, które spożywasz jest kaloryczne, ale nie dostarcza praktycznie żadnych minerałów organizmowi... Śnadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia! Nie wiedziałaś o tym? ;/

Gość Ja proponuję jeszcze
dorzucić dużą paczke chipsów dziennie, kilka tabliczek czekolady, kebab i wiecej napojów gazowanych i powinno być dobrze.:O

Gość malllllaaa
ale ja mam chyba jakies zaburzenia odzywania bo nic wiecej mi nie smakuje nie potrafie jesc normalnie jeszcze nieraz zamist hotdoga jem frytki

Gość moniqś
Przede wszystkim źle bym się czuła, a czy chudła? To na pewno. Wolę jednak ważyć te 62kg przy wzroście 170 niż odżywiać się jak Ty. Nie czujesz się źle? Przy takim trybie odżywiania czułabym się osłabiona

Gość takie
myślę że po mnie nie byłoby już śladu, dziewczyno podstawa to śniadanie, płatki z jogurtem, sok lub herbata albo kanapka z serem lub szynką, obiad- zupa jarzynowa, kurczak gotowany lub duszony, surówka, ziemniaki, kolacja - kanapka z pastą z tuńczyka, herbata, na drugie śniadanie - owoce, może też być grzesiek, kisiel, galaretka. Jesz jakieś świństwa i to widać po twojej wadze anorektyczki, przecież nie spojrzy na ciebie żaden chłopek bo będzie widział tylko cień

Gość moniqś
Anoreksja. Albo już ją masz, albo niedługo będziesz miała. Dokładnie-masz zaburzenie odżywiania i zamulony żołądek. Radzę iść do lekarza. Spróbuj się przymusić. Zjedz kanapkę ze serkiem albo szynką. Pomyśl dziewczno póki nie jest za późno i zacznij dbać o siebie!

Gość malllllaaa
wy mnie nie rozumiecie naskoczyłycie na mnie jak jabym chciała tak jesc i byc chuda.mnie poprostu nic innego nie smakuje.Nie mam czasu gotować nie umiem wracam pozno do domu.pozatym nic jinnego nie moge jesc bo mi nie smaokuje nie umiem sobie ztym poradzić1

Gość yyyuuuiii
to jakas marna prowokacja. nikt normalnie by sie nie pytal czy jedzac 1 hotdoga dziennie wystarczy...

Gość malllllaaa
po prostu uwazam ze mimo ze mało jem kalorycznie wiec nie ppwinnam byc taka chuda dziewczyny na diecie nigdy nie piły by koli albo nie jadły hotdogów bo twierdza ze by przytuły a ja jem i jestem chuda i tak!

Gość malllllaaa
moze powinnam zrezygnowac zcoli mam wrazenie ze jak ja wypije to nic juz nie moge jesc bo ona tak mnie syci

Gość moniqś
Eeeej spokojnie-nikt na Ciebie nie naskakuje. Wnioskuję, iż jesteś już chyba dorosła, a masz kaprysy, że coś Ci nie smakuje, jak pięcioletnie dziecko! Na początek proponuję spróbować warzyw na patelnię (ale ugotuj je na parze) + pierś z kurczaka z ryżem. To chyba smakuje każdemu Zjedz jogurt z musli. Musisz się trochę przymusić! Jestem pewna, że jesteś taka wybredna przez to, że przyzyczaiłaś już żołądek do fast-foodów. Czas go więc odzwyczaić :)

Gość moniqś
No właśnie. Zamiast coli pij soki owocowo-warzywne. Nie rozumiem, jak można tak świadomie niszczyć swoje zdrowie. Każdy zje czasem cheesburgera i popije colą, ale nie codziennie! Na samą myśl chce mi się wymiotować

Gość takie
ale ty jesz same świństwa

Gość takie
pij soki i jedz sałatki warzywno - owocowe

Gość Piromka

Ostatnio stwierdziłam ze zrobię detoks sokowy. I po róznych wyborach zdecydowałam się na soki Nuja – są bardzo smaczne a to że wyciskane metodą cold press to mają sporo watości odżywczych! I to sobie chwalę, bo wiem że detoks będzie wartościowy!