Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szok szok szok

Szok

Polecane posty

o.k, zwracam honor i szacun myślę, że matka jest debilką. Pewnie jakaś głupia solarka wysmarowała dziecko samoopalczem....

Gość Szok szok szok
co sie dzieje na tym swiecie?

no co wy :-0 Mój Krzyś jak miał żółtaczkę, zaraz po urodzeniu to właśnie tak wyglądał... Też sie śmialiśmy ,że po solarium :-0 Tu chyba to samo . Przynajmniej mam taką nadzieję :-0

Gość Szok szok szok
Tez na poczatku sadzilam ze to zoltaczka ale to dziecie ma ...zacieki na skroniach!!!!!

Gość tempe idiotki
Niestety, tak wygląda wiekszośc dzieci po urodzeniu :-(

Gość tempe idiotki
:-D :-D

Gość avenuska się obsrała

Gość odwalilam
co za bezmuzgowiec zalozyl ten temat !! Kolezanka niedawno urodzila wczesniaka , który spedzil 2 tyg w inkubatorze , dostal zoltaczki i byl naswietlany lampami i teraz jest opalony jak po solarce ! Myslicie ze matka byla by idiotka zeby dziecko na solarium dac:/:/ no coment....

po solarce - po lampach ktorymi sie dziecko \"opala\" jak ma żółtaczke :O ojj wyyy cała kafeteria..

Gość tempe idiotki
No przecie mówię,że tempe idiotki :-D :-D :-D

Gość Szok szok szok
Prosze mnie tak nie nazywac, mam swoje lata, dzieci odchowalam...skad w takim razie sa te zacieki? Czemu to dziecko pod ustkami jest jasniejsze? Bo zle rozsmarowala swoj puder

Gość Szok szok szok
Szyje tez ma blada

Gość avenuska się obsrała
.

Gość tempe idiotki
szok,szok.. daj spokój,idz lepiej zobacz czy odchowne dzieci Ci wnuków nie fundują:-D

Gość odwalilam
szok zachowujesz sie jakby totalnie wywialo Ci mózgownice ;/;/ znajdz mi matke ktora niemowlakowi naklada puder na twarz buhahahahaha Ty chyba masz naje ba ne w glowie;/

jasne wszystkie matki sa takie głupie zeby smarować dzieci pudrami, samoopalaczmi czy jeszcze innym gównem

Gość Szok szok szok
Nie o takich ekstremach slyszalam szanowna pani

ale po cholrerę ten durnowaty napis...?? P.S skrzacie- nie zesmucisz mnie, pisząc takie absurdalne komentarze ;) miłego wieczoru i uśmiechnij się- życie będzie piękniejsze :D

Gość odwalilam
ekstremach , buhahah spadam z tad bo to co tu czytam od tej niezrownoważonej psychicznie pani mnie rozwala !!!

Gość sama jesteś durnowata
matka dzieciaka zażartowała sobie, a jakaś niezbyt rozgarnięta forumowiczka wkleja tu linka szukając sensacji... moja córka też miała żółtaczkę po urodzeniu, musiałybyscie zobaczyć, panie krytykantki, jaki wtedy miała kolor buźki apropos lamp stosowanych na żółtaczkę... no baby:O! one nie opalają, to niebieskie światło, które powoduje, że skóra dziecka nabiera normalnego, jasnego koloru noworodki niestety nie są tak piękne, jak w reklamach

potoczenie, na te lampy, którymi naświetla się niemowlaki z żółtaczką mówi się "solarka" ot cała logika i geneza podpisu zdjęcia to nie sa zacieki tylko przebarwienia na buźce:O