Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka1988

nie lubie blondynek

Polecane posty

Gość brunetka1988

jw. i to nie dlatego ze sadze ze sa glupie czy puste bo rownie dobrze ruda czy brunetka moze byc glupiutka i plytka... mnie boli to ze 3 razy faceci zostawiali mnie dla innej - blondynki! za kazdym razem i nie piszcie ze pewnie jestem brzydka i mam za swoje jesli mnie zostawili... chcialam sie tylko wyzalic :(

Gość akrylik
a masz za swoje!

Gość brunetka1988
nastepni... ja pier... czy tu nikt nie jest powazny? kazdy musi kazdemu do.j.eba.ć ??? o to tutaj chodzi?? zeby sie wyladowac na innych? pojechac po nich? żal

nie sądzę, że ich kolor włosów zaważył na tym, że ci faceci cie zostawili nie nadymaj się na kolor, bo mozesz przeoczyć kiedyś jakaś wartościową osobą w twoim zyciu, która akurat będzie blonydnką nie kolor włosów o nas świadczy:) trzymaj się dzielnie 🌼

Gość blond niunia
:classic_cool:🖐️

Gość brunetki blondynki
ja wszystkie Was dziewczynki...

Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem ufarbowani na blond jakieś szatynki .. oczywiście programem graficznym. Juz coś takiego zrobiłem, wystawiłem na forum(nie tu) ocena większości była taka że kolor włosów jednak na ocenę urody nie wpływa.

Gość lkhgfdsa
na pocieszenie ci powiem e jestem blondynka ale nigdy w zyciu bym nie odbila faceta komukolwiek ...tak wiec ty nie powinnas nielibuc blondynek tylko zwyklych kurewek bez pozucia wlasnej godnosci to ze byly blondynkami to zbieg okolicznosci...to byly kurwy w pierwszej kolejnosci