Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja.25.

NA CIĄŻY JUŻ ŚPIĄ, WIĘC ZAPYTAM TUTAJ. KRÓTKO...

Polecane posty

Zakładam ten temat tylko na chwilę i przenoszę pytanie z innego topiku, bo pomyślałam, że tam może już nikt nie zajrzy:) Jak się daje dziecku jedzenie na śpiocha?:D Nigdy w życiu mu tak nie dawałam. W łóżeczku mu wsadzić smoczek od butli do dziuba? Leży na płasko więc to chyba trochę niebezpieczne, no a jak go wezmę na ręce to się obudzi przecież. A dodam, że muszę (chciałabym) dać mu jeść bo jak jadł o 17.30, tak usnął i śpi ( i znając jego będzie spał do rana:) ).

Gość daj mu pospać
jak spi to go nie budź, sama idź spać, jak będzie głodny to się obudzi i wtedy mu dasz jeść. Niech śpi. Na spiąco dawać jeść dziecku to niebezpieczne, moze sie zachłysnąć i udusić. Połóz go na boczek i niech spi, a ty też się połóż i ciesz sie póki spi.

Gość ja robiłam tak
ja coreczce dawalam tak czesto bo jak byla malutka to nie zawsze sie budzila. wkladalam dlon pod karczek toszke robilam postawe pol lezzaca i wyjmowalam smoczek i dostala butle.potem ja na boczek i git. a jak nie bedzie chcialo malenstwo jesc przez sen to polaskocz troszke pod brudka lub po policzku napewno zacznie ssac.

Gość i później dziwią się że mają
otyłe dzieci :-O z głodu jeszcze nikt nie pękł i twojemu też do rana nic się nie stanie - daj mu się wyspać i tucz jak gęsi :-O

i NIE tucz jak gęsi

no tak bo ja jestem idiotka , debilka!nie rozumiem tego ze malenkie dzieci (tak przez 3 do 4 miesiaca zycia] musza jesc co 3-4 godziny co najwyzej 5 bo zdaza sie czasem ze dziecko ma spiaczke i to przez co przez spadek cukru! no ale ja jestem debilem wiec tego nie wiem!!

to go tucz dalej będzie śliczne i tłuuuuste :-O

Gość hgdhgdshgddhsg
przecież wszystkie niemowalki są pulchne, potem jak zaczynaja chodzić to waga im spada, a utuczone dzieci przez rodziców mogą być dopiero w późniejszym wieku :o:o:o

dziecko autorki ma już całe 4 miesiące nie ma nic gorszego niż te obsesyjne, tuczące matki

Utuczenie w tym wieku nie grozi tylko tym dzieciom karmionym piersią matki, a autorka karmi butlą :-O