Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chedzielec mlody

jestem chuda

Polecane posty

Gość chedzielec mlody

mam z tego powodu kompleksy mam 21 lat ,facet 28 i mow i wcozraj do mnie ze za are lat nabiore masy tozn bede miala okraglejsze biodra ,grubsze rece ,nogi i bede taka mmmm... czyli teraz jestem ble? smutno mi sie zrobilo...czy obrazilibysicie sie ,on wie jak bardzo sie przejmuje sowim wygladem to po co taki komenatarz pewnie juz sie mu nie podobam..:(

Gość chedzielec mlody
:/

on chce ciebie zmotywowac abyś troche przytyła :) ja jak byłem chudy to mi nikt nic nie mówił :( sam się za siebie zabrałem :classic_cool:i teraz już jest dużo lepiej więc jedz więcej a będzie zadowolony i pamiętaj jest óżnica pomiędzy chudą osobą a szczupłą :)

Gość chedzielec mlody
jak mu sie nie podobam to niech speirdala..jem ile moge poprostu mam taka przemiane od paru dni pwipeszam same hamburgety ,frytki ,czekolady i nie przytylam ani grama!! pochodze z rodziny chudzielcow i tak juz jest ,mysalam ze chociaz dla niego jestem atrakcyjna bo jeszcze niedawno mi mowil jaka jestem pikna i ze mam super figurke a wczoraj takim tekstem wyjebal

ja też zawsze byłem chudy ale zmieniłem dietę i teraz jest już dobrze a będzie lepiej :) zmień odżywianie

Gość chedzielec mlody
pierdolisz i tyle mialbys dziecko zamrtwienia to tez bys byl chudy ,niestety dziecko mam znim ..ale nie wczoraj wkurwil tym tekstem nei daruje mu

Gość latte23
Dziewczyno przestan się w ogole przejmować !! Przede wszystkim on fizycznie tez pewnie nie jest idealny. Niech się cieszy, ze ma szczupła, fajną dziewczynę. Z pewnoscia jest to lepsze niz gdybys miala byc za gruba. I przestań tak jesc, ( mam na mysli hamburgery itd.) bo tylko sobie niszczysz zdrowie i organizm. Jesli juz tak bardzo chcesz przytyć, to jedz nieco bardziej wartościowe produkty.

Gość chedzielec mlody
ale mi wcale nie zalezy na przytyciu jem na to na co mam ochote ,akurat ostatnio mnie wizielo na niezdrowa zywnosc...waze 51kg przy wzroscie 173cm wiem malo ,ale nie wygladam az przerazliwie chudo ..pozatym mam dziecko ..wstaje w nocy ..stres to wszystko robi swoje ..a on ostatnio zglupial przez ta silownie..mowi ze musi nabrac masy ,nakupowal sobie odzywek...moze to on ma jakis problem?

Gość chedzielec mlody
niby czemu prowokacja ,to ze jestem chuda?? to juz nie ma ludzi chudych/???tylko grubi maja kompleksy?