Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała G

Codzienny sex

Polecane posty

Gość chorobaaaaaa
A może miałabyś ochotę częściej gdyby on częściej pomagał w domu i przy dziecku? a ty w tym czasie relax...?:) Zastanawiałas się może, czy on nie jest sexoholikiem i MUSI? to się leczy. a jego sampotny wyjazd to zły pomysł

Gość Mała G
sex zawsze był i jest czuły i w miarę długi min 30 min

Gość co za
Mała G :-) nie nawijaj ,ze 2,3 x na dzien wasz seks trwa 30 min :-) chyba twoj chłop to czysty leser i nic nie robi oprocz jedzenia,lezenia i uprawiania seksu :-)

Gość co za
Mała G :-) nie nawijaj ,ze 2,3 x na dzien wasz seks trwa 30 min :-) chyba twoj chłop to czysty leser i nic nie robi oprocz jedzenia,lezenia i uprawiania seksu :-)

Gość bardzoooo miły blondyn
zalosni są mężczyżi, ktorzy tak mowią.. a wystarczy podstawowa wiedza o kobiecym organizmie i hormonach zadzących ciałem. czy ty wiesz, ze kobicie "chce sie" w okresie jajeczkowania i w trakcie miesiączki?Nie nie wiesz, bo nie jesteś kobietą. a niestety tak nas stworzono i to nie jest zależne od temperamentu- to mity i stereotypy. Gowno prawda. oczywiscie mozna brac srodki chemiczne zwiekszające pozadanie, podniecenie i wtedy rzeczywiscie wierze ze moze jej sie chciec codziennie. natomiast bez dopalaczy- nie wierze w cuda. moze zamiast tak sobie pier...ole palcem po stole weż poczytaj anatomię człowika.

ja bym zrobiła tak może on wcale tak czesto nie może ale tylko chce daj mu tyle ile chce poprostu przetestuj go jestem pewna że po kilku razach załatwisz go i się przekonasz jaki z niego kozak

Gość kobiecie chce się zawsze
jak coś do faceta czuje, jak jej się podoba, że aż same majtki spadają i nie picuj bzdetów bardzoooo mily blondynie

Gość kobiecie chce się zawsze
czyli mówiąc wprost, ma kisiel w majtkach

ale jej sie nie zawsze chce i widać ze nie często może powinna iść się leczyć a on z tego co pisze jest ok nigdy nie wymusza siłą a prosić się nie chce więc jeśli sie kochają to powinni się bzykać im cześciej tym lepiej oczywiści w granicach rozsądku myśle że tak 3-4 razy w tygodniu czyli srednio co 2 dzien jest zdrowo i ok

Gość gwiazdka na forum
A ja mam duze potrzeby. Z moim ukochanym robimy to co noc, czasami 2 lub 3 razy w ciagu nocy. Jak mam okres, to jest ciezko wytrzymac bez seksu. Moj facecik tez ma duze potrzeby. Moze codziennie. Czasami jak mam okres, to nawet wtedy sie kochamy gdy oboje jestesmy tak nakreceni. Ja to mam farta. Facecik jest moj i tylko moj. Jest najlepszy.

Gość zbych11
A ja patrzę na to z drugiej strony myślę że musicie to omówić i każde powinno isć na kompromis mam podobny problem z sobą ja też mam często ochotę a moja żonka niestety nie tak często i tez dochodziło do nawet awantur które były wynikiem braku sexu. Co zrobić no cóż ja staram się panować nad emocjami a moja żonka myślę że stara się być mi częstszą partnerką w igraszkach może coś z tego będzie. Mysle że są takie kobiety którym tak często nie trzeba a co z facetami jesli kochają muszą jakoś wytrzymać i cieszyć się z tego że mają partnerki -żony które też ich kochają ale tyle razy nie dają rady chyba to lepsze niż byle jaki sex. Jeśli żony lubią lody jest to jakieś wyjscie jesli nie no cóż. Reasumując może w takim razie skupić się aby taki nieczęsty sex był wyjątkowy ja zawsze powtarzam taki aby \"gwiazdy zobaczyć\" czy widziałem owe gwiazdy a widziałem ale musi być poprostu extra a czy jej jest dobrze mówi ze tak czasami super czasami tak sobobie. Więc może zamiast ilości szukać jakości. Może to lepsze niż szukać innej innego jeśli życie jest ułożone i szkoda wszystko niszczyc rodzinę dzieci. Pozdrawiam Zbych

Gość po to jest narzeczeństwo
by poznać się pod każdym względem, najważniejsze pod względem teperamentu, a nie słuchać bzdetów o dziewictwie i innych takich. Wszystkie te głupoty o dziewictwie i czystości przedmałżeńskiej rozgłasza stowarzyszenie właścicieli burdeli, aby było jak najwięcej niedopasownych, którzy będą potencjalnymi klientami ich przybytków, a że księżom odpalają dolę ci także głoszą te bzdety

Gość Purpurowaaa Łza
ja zadam tylko kilka pytan czemu istnieją burdele? czemu istnieją ciche prywatki? czemu faceci szukaja kochanek? czemu...??? kobiecie zawsze się chce? co za bzdura, niesłyszałam wiekszych bzdetow. czemu kobiety zakładają topiki takie jak te? czemu wreszcie faceci nie potrafia zrozumiec ze zwiazek to nie tylko sex? Nie, oni tego nie pojmą, i bardzo dobrze ja na nich zarobię!!!

Gość bo to zboczuchy
Ja mojemu daję kiedy mam ochotę a jak nie mam to mówię mu zwal sobie konia :) I mam to w dupie nie jestem maszyną do sexu :)

Gość do czasu bo możesz
usłyszeć , zwal sobie kobyłę......

Gość gość
Ja bardzo lubię sex telefon bo dziewczyny potrafia wysluchac problemow, a potem zaspokoją Cie na maxa, to po prostu trzeba przeżyć aby się wypowiadać! Najbardziej lubię laski z http://seks-telefon.eu/