Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassall

solarium

Polecane posty

Gość kassall

Witam, mam pytanie, wybieram się pierwszy raz na solarium, mam jasną cerę więc domyślam się że mam iść na pare minut tylko, ale czy powinnam kupić jakiś balsam przed i po opalaniu? Aha i są chyba różne lampy, jakie powinnam wybrać?

Gość kassall
Proszę o pomoc, nie chcę sobie zrobić krzywdy tym solarium

Gość pracuje w solarium
góra 5 min na obojętnie jakim łóżku,a jesli gdzies sa nowe lampy tam sie wogole nie kłaść balsam przed i po sa wskazane, ale nie obowiązkowe:) pozdrawiam

Gość ato
balsam po obowiazkowy,chyba ze chcesz miec sucha,brzydka skore.

Gość kassall
ale zwykły nawilżający czy jakiś specjalny?

Gość gratica
najlepiej jak popytasz sie obsługi na solarium zazwyczaj sa bardzo pomocne:) powiedza Ci co i jak ile masz chodzic i jak. A co do balsamów ja polecam Ci masło kakaowe z ziaji cała ta seria jest super ja uzywam przed opalaniem i nie jestem czerwona tylko odrazu brazowa i smaruje sie tez zaraz po skończeniu opalania :) naprawde super polecam. A do twarzy najlepiej kup sobie ten krem masło kakaowe z ziaji skóra nie schodzi i utrzymuje sie kolorek:)

Gość kingusia kingusia kingusia
gratica ale tym balsamem smarujesz sie zaraz przed opalaniem na solce i zaraz po ??? czy np po paru godzinach?

Gość ta najgorsza..
jejku ja ostatnio byłam w górach i akurat kilka dni było słońce, posmarowałam się tym kremem z ziai po twarzy (tak dla nawilżenia) po czym jak wróciłam do domu stwierdziłam, ze wyglądam jakbym była w tunezja:P bardzo mocno po tym chwyta opaleniznę:)

Gość małgorz999
popytaj sie tych dziewczyn co pracuja w solarium to powiedza ci na ile masz isc,ale na wiecej niz 5min to nie radze:)bo wrocisz cala czarwona:)dlatego lepiej na poczatku isc pare razy na 5minut zeby stopniowo twoja skora sie przyzwyczajala jesli chodzi o balsam to najlepiej jakis nawilzajacy

Gość gratica
tuż przed i zaraz po sie smaruje i super nawilza i do tego przyspiesza i utrzymuje brązowy kolor :) ale to nie jest zaden samoopalacz wiec nie trzeba sie martwić ze jak sie zle rozsmaruje to bedzie widac!! ten balsam jest dosc gęsty ale jest również opcja w spreju lepiej sie rozsmarowuje a efekt ten sam:)